Beko vaatwasser DFN26220X2 review

Beko vaatwasser DFN26220X2 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko vaatwasser DFN26220X2

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Beko DFN26220X2: een zuinige vaatwasser met hoog rendement
De Beko vaatwasser DFN26220X2 is een vrijstaande vaatwasser met energieklasse A++ Een uiterst energiezuinig toestel dus, dat bovendien is uitgerust met een duurzame inverter motor. Deze koolborstelloze motor beperkt ook het geluid, wat altijd mooi meegenomen is.
Goed voor 14 couverts
De ruimte Beko vaatwasser DFN26220X2 is geschikt voor maar liefst 14 couverts. Na een familiefeest of een avondje met vrienden, is één wasbeurt voldoende om alle vaat schoon te maken. Om elk type vaat optimaal te behandelen, heb je de keuze tussen maar liefst zes wasprogramma’s: auto, intensief, eco, quick and dry, mini en voorwas. Zo kun je kiezen tussen een grondige wasbeurt voor sterk vervuilde vaat, of een kort programma voor bijvoorbeeld licht bevuilde glazen en schoteltjes.
Verstelbare bovenmand
De bovenmand van dit toestel is verplaatsbaar in de hoogte. Om bestek te wassen, heb je de keuze tussen zowel een bestekmand als een besteklade. Ook kun je het toestel op halve belading laten werken. Het energie- en waterverbruik past zich aan de belading aan. Daardoor hoef je niet te lang te wachten op bepaalde stukken vaat en heb je steeds een opgeruimde keuken.
Duurzaam en praktisch
Het toestel zelfs is heel duurzaam gefabriceerd. De kuip in inox is onverslijtbaar en steeds hygiënisch en schoon. In het hele toestel kun je de bordenrekken naar beneden klappen, waardoor je ruimte creëert om bijvoorbeeld grote pannen en schalen te wassen. Met een breedte van 59,8 centimeter, een diepte van 60 centimeter en een hoogte van 85 centimeter, is het een toestel dat je gemakkelijk overal kunt opstellen.
Overal te plaatsen
Je kunt dit vrijstaande toestel in je keuken plaatsen, maar bijvoorbeeld ook in een berging of in de garage. De afwerking aan de buitenkant is zeer sterk, waardoor je ook iets op deze vaatwasser kunt plaatsen. De bediening gebeurt vooraan het toestel met drukknoppen. Er is een kinderslot voorzien, zodat je kinderen niet zomaar de vaatwasmachine kunnen opentrekken terwijl er een programma loopt. Kortom, ben je op zoek naar een allround vaatwasser met een hoog rendement en is ook energiezuinigheid belangrijk voor jou? Dan is de Beko vaatwasser DFN26220X2 een uitstekende keuze!

Laatst bekende prijs: € 329.00

Bekijk alle Beko vaatwasser DFN26220X2 reviews

About the Author