Beko vaatwasser DFN38530X review

Beko vaatwasser DFN38530X review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko vaatwasser DFN38530X

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Zuinige en gebruiksvriendelijke Beko vaatwasser DFN38530X
Deze A+++ Beko vaatwasser heeft alle functies om het jou makkelijk te maken. Een speciale 'Intensive Zone', de halve beladingsoptie en het 'Babyprotect' programma. Met de laadruimte voor 15 couverts is hij prima geschikt voor gezinnen.
Design en bediening van de Beko DFN38530X
De Beko vaatwasser DFN38530X is een vrijstaande vaatwasser voor 15 couverts. De uitvoering in roestvrij staal geeft hem een moderne look. Met een geluidsniveau van 46 dB is deze vaatwasser lekker stil. Je kan hem prima in een open keuken plaatsen. Voor extra veiligheid is de vaatwasser voorzien van kinderslot. De vaatwasser bedienen doe je met het ingebouwde LCD scherm aan de voorzijde van de deur. De touch toetsen en het digitale scherm zijn makkelijk in het gebruik. Met de resterende tijd indicatie zie je altijd hoe lang de vaat nog duurt.
Inruimen en programma's
De Beko vaatwasser DFN38530X beschikt over twee lades om in te ruimen. Om je bestek in te ruimen is er zowel een lade als een korf aanwezig. Zo kies je zelf wat je praktisch vindt. Feestje gehad? Dan gebruik je de korf en de lade gewoon allebei. En over feestjes gesproken, je beste glazen blijven mooi met het speciale GlassCare programma. De Beko vaatwasser DFN38530X beschikt over de volgende programma's:
Auto 40-65 graden
Voorwas
Quick & Shine
Mini, 30 graden
Eco, 50 graden
GlassCare, 40 graden
Intensief, 70 graden
BabyProtect
InnerClean (machinereiniging)
Met de snelle programma's kan je een vaat altijd wel inpassen in je dagprogramma.
Beko AquaIntense
Met de Beko AquaIntense technologie ben je ervan verzekerd dat ook zeer vieze en aangekoekte vaat perfect schoon wordt. Aan de rechterkant van de machine zit een speciale zone om extra vervuilde vaat aan te pakken. Een arm die 180 graden kan draaien en een waterval met 360 graden dekking, zorgen dat al je servies moeiteloos schoon wordt.
Luxe functies, praktische vaatwasser
Of je nu een gezin hebt of een drukke baan, de Beko DFN38530X maakt het je makkelijk. Van snelle programma's tot BabyProtect, er is altijd wel een functie om je dag te redden. Daarbij is hij zeer zuinig en stil.

Laatst bekende prijs: € 449.00

Bekijk alle Beko vaatwasser DFN38530X reviews

About the Author