Beko vaatwasser (inbouw) DIN15212 review

Beko vaatwasser (inbouw) DIN15212 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko vaatwasser (inbouw) DIN15212

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Laat de afwas maar aan de Beko DIN15212 over
Afwassen is waarschijnlijk niemands grootste hobby, daarom is het extra fijn om een vaatwasser te hebben. Je kunt je weer focussen op lekker koken en eten en hoeft niet meer tegen een lange afwas op te zien. De inbouwvaatwasser van Beko is energiezuinig, veilig en efficiënt.
Volledig ingebouwd
De Beko DIN15212 is een vaatwasser die volledig is ingebouwd. Dit betekent dat je hem niet kunt zien en dat ook de panelen om hem te bedienen buiten zicht staan. De vaatwasser wordt op deze manier mooi weggewerkt in de keuken. De vaatwasser van Beko heeft vijf verschillende wasprogramma's. Afhankelijk van wat je wast en hoe vies dat is, kies je een programma. Het Quick & Clean programma is een programma waarbij je afwas snel weer schoon wordt. Zelfs pannen en kommen die over het algemeen wat lastiger gaan, worden met dit programma goed schoon gewassen.
Voordelen van de Beko DIN15212 op een rijtje
Quick & Clean programma voor een snelle schone vaat
WaterSafe+ zorgt ervoor dat de machine nooit overstroomt
Goed voor het milieu én de portemonnee met energielabel A+
Een programma voor elke type vaat
Snel en effectief een schone vaat/h4> Ben jij op zoek naar een vaatwasser die de afwas makkelijk en snel voor je kan doen? Een vaatwasser die veilig, betrouwbaar en energiezuinig is? Dan is de Beko DIN15212 een goede keus.

Laatst bekende prijs: € 369.00

Bekijk alle Beko vaatwasser (inbouw) DIN15212 reviews

About the Author