Bosch Silence Plus vaatwasser SMS46GW00N review

Bosch Silence Plus vaatwasser SMS46GW00N review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch Silence Plus vaatwasser SMS46GW00N

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Bosch SMS46GW00N levert topprestaties in stilte
De Bosch SilencePlus SMS46GW00N vaatwasser is een bijzonder stille vaatwasser die bovendien actief bespaart op watergebruik. Met deze vaatwasser loop je geen kans op waterschade en de hoeveelheid water wordt aangepast aan de hoeveelheid vaat.
De stille en efficiënte kracht van de Bosch SMS46GW00N vaatwasser
Wanneer een vaatwasser op volle toeren draait, kan hij een geluidsniveau hebben die normale conversatie of het genieten van muziek of tv minder goed mogelijk maakt. Met deze Bosch SilencePlus vaatwasser heb je daar geen last van. Het geluidsniveau van 46 dB is echt laag te noemen, min of meer op conversatieniveau. Daardoor maakt het niet uit wanneer je wast. Je zult geen last ondervinden. Een ander pluspunt van de SMS46GW00N vaatwasser is de combinatie van zijn ActiveWater-technologie en zijn beladingssensor. Tezamen bepalen ze de juiste hoeveelheid water die nodig is om je vaat echt schoon te krijgen.
Automatische programma's garanderen het beste resultaat
Naast deze twee innovaties beschikt deze vaatwasser ook over AquaSensor-technologie. Hoe vuiler je vaat, hoe meer water er nodig is om een goed resultaat te krijgen. De AquaSensor meet de mate van vervuiling en past de hoeveelheid water daarop aan. Zo gebruik je nooit te veel water. Als je veel glaswerk moet afwassen, levert deze vaatwasser je ook de beste prestaties zonder kans op corrosie die je glazen lelijk en dof kan maken. Het innovatieve Glass 40°-programma zorgt ervoor dat je glazen en kristalwerk nog vele jaren in topconditie blijven.
Een schone vaat en minder geld betalen voor water en energie
De motor van deze vaatwasser is door Bosch speciaal ontwikkeld om te beantwoorden aan de vraag naar energie-efficiënte apparatuur. Deze EcoSilence DriveTM werkt geruisloos en verbruikt minder energie dan vergelijkbare motoren. In combinatie met alle waterbesparende opties van de SMS46GW00N vaatwasser is het bijna een zekerheid dat je aan het eind van het jaar veel euro's bespaart op zowel de afrekening met je waterleidingbedrijf als met je energieleverancier. En dat terwijl je vaat elke keer glanzend schoon in je kast kan worden opgeborgen.

Laatst bekende prijs: € 527.00

Bekijk alle Bosch Silence Plus vaatwasser SMS46GW00N reviews

About the Author