Bosch Silence Plus vaatwasser SMS46MW01E review

Bosch Silence Plus vaatwasser SMS46MW01E review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch Silence Plus vaatwasser SMS46MW01E

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Stil, zuinig en behoedzaam de vaat doen met de Bosch SMS46MW01E
Wie kiest voor de Bosch SMS46MW01E krijgt een vaatwasser die erg stil is en zelfs de meest delicate vaat zorgvuldig kan reinigen. Daarnaast kun je water en energie besparen dankzij slimme technologieën, zoals waterbesparende sensoren en ActiveWater!
Bosch SMS46MW01E: een stille en zuinige vaatwasser
De Bosch SMS46MW01E staat bekend als een extra stille vaatwasser met een geluidsniveau van maar 46 decibel. Dit is echter niet het enige dat dit apparaat bijzonder maakt. De vaatwasser verbruikt namelijk ook weinig water. Tijdens het standaard programma wordt bijvoorbeeld maar zes liter water gebruikt, terwijl er toch een optimaal resultaat geleverd wordt. Dit is mede mogelijk door de Beladingssensor en AquaSensor. Hiermee wordt precies gemeten hoeveel water er nodig is op basis van hoeveelheid vuil en hoe vol het apparaat is. Zo verspil je geen water! De Bosch SMS46MW01E is echter ook uitgerust met de ActiveWater-technologie. Hierdoor is het apparaat nog zuiniger! Dankzij een innovatieve spoeltechnologie kan er namelijk beter resultaat behaald worden met minder water en energie. Hierdoor wordt je vaat helemaal schoon en bespaar je ook nog eens op waterverbruik en energiekosten!
Bosch SMS46MW01E zorgt voor delicate vaat
Wanneer je gebruikmaakt van een vaatwasser wil je natuurlijk wel dat er goed voor je vaat gezorgd wordt. Gelukkig is de Bosch SMS46MW01E geschikt voor zelfs het meest delicate glaswerk. De vaatwasser is namelijk uitgerust met een glasbeschermingssysteem dat glascorrosie kan voorkomen. Daarnaast is het apparaat ook uitgerust met een warmtewisselaar die sterke temperatuurwisselingen tegengaat, waardoor de vaat extra voorzichtig behandeld wordt. Daarnaast kun je voor extra bescherming nog kiezen voor het Glass 40°-programma. Hiermee worden glazen op lagere temperaturen gewassen en langzamer gedroogd. Met de Bosch SMS46MW01E wordt er dus goed voor je vaat gezorgd en kun je ook nog eens het energie- en waterverbruik verminderen!
Indeling van de vaatwasser
VarioLade en extra ruime zilverkleurige varioFlex-Korven
RackMatic: in hoogte verstelbare bovenkorf (3 standen)
2 Neerklapbare bordensteunen bovenkorf
Kopjes-étagère in bovenkorf (2x)
4 Neerklapbare bordensteunen onderkorf
Kopjes-étagère in onderkorf (2x)

Laatst bekende prijs: € 529.00

Bekijk alle Bosch Silence Plus vaatwasser SMS46MW01E reviews