Bosch vaatwasser (inbouw) SBV25AX04N review

Bosch vaatwasser (inbouw) SBV25AX04N review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch vaatwasser (inbouw) SBV25AX04N

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Bosch vaatwasser (inbouw) SBV25AX04N
Deze volledig integreerbare vaatwasser met een capaciteit van 12 couverts heeft 5 programma's en Extra Droog-functie. De afwasser is uitgerust met een AquaSensor, Beladingssensor, DoseerAssistent, Startuitstel en een handige rode vloerspot.
De 5 programma's van de Bosch SBV25AX04N
Auto, een door sensoren gestuurd automatisch programma dat de spoeltemperatuur, programmaduur en het waterverbruik afstemt op de lading.
Intensief, een programma met harde waterstralen en een hoge spoeltemperatuur om zwaar bevuilde vaat stralend schoon te krijgen.
Eco, een energie- en water besparend programma met een langere duur.
Snel, een kort programma (30 minuten) voor licht bevuilde vaat.
Voorspoelen, om alvast het ergste vuil van je vaat af te spoelen.
Bij het Auto, Eco en Intensief programma kun je de Extra Droog-functie activeren. Moeilijk te drogen vaat, zoals plastic bakjes en wijnglazen, wordt dankzij deze functie toch goed droog.
Features van de Bosch vaatwasser (inbouw) SBV25AX04N
DoseerAssistent: Je handige 3-in-1 tabletten worden gelijkmatig door de vaatwasser verspreid.
Glasbeschermingssysteem: Dit systeem regelt de hardheid van het water voor een voorzichtige reiniging van je glaswerk. Zelfs na tientallen keren afwassen, behouden je glazen hun glans.
Infolight: Een rode LED-spot op de vloer geeft aan dat de vaatwasser nog bezig is. Kinderbeveiliging: Dit voorkomt dat de instellingen gewijzigd kunnen worden of dat de deur geopend kan worden terwijl de machine draait.
AquaStop: Gedurende de levensduur van het apparaat heb je 100% gegarandeerde bescherming tegen waterschade.
Energie-efficiëntie A+.
Geluidsniveau 50 dB.
De inbouw vaatwasser heeft een eenvoudig bedieningspaneel met zachte toetsen om het programma te selecteren. Met de startuitstel-knop kun je de afwascyclus 3, 6 of 9 uren later laten beginnen. Het inruimen van de vaat gaat eveneens vlot. In de bovenkorf zitten opklapbare kopjes-étagères en een glazenhouder. In de onderkorf vind je neerklapbare bordenhouders en een bestekmand. Netjes geordend krijg je je vaat optimaal schoon en droog met de Bosch SBV25AX04N.

Laatst bekende prijs: € 829.00

Bekijk alle Bosch vaatwasser (inbouw) SBV25AX04N reviews

About the Author