Bosch vaatwasser (inbouw) SBV46CX03N review

Bosch vaatwasser (inbouw) SBV46CX03N review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch vaatwasser (inbouw) SBV46CX03N

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Bosch vaatwasser (inbouw) SBV46CX03N
Een extra stille vaatwasser met een capaciteit van 13 couverts. Uitgerust met 6 programma's, waaronder een delicaat Glas 40 °C-programma, en 3 speciale functies. Een beladingssensor, vuilsensor en ActiveWater-technologie regelen de spoelcyclus.
De afwasprogramma's en speciale functies
De Bosch SBV46CX03N is voorzien van het Glas 40 °C programma, waarmee alle typen glazen behoedzaam en grondig worden gereinigd. Het apparaat gebruikt hierbij zachtere waterstralen, een lagere temperatuur en een langere droogtijd. Je fijnste glaswerk komt sprankelend schoon en zonder droogvlekken uit de vaat. De overige 5 programma's van de vaatwasser zijn: Voorspoelen, Snel 45 °C, Intensief 70 °C, Eco 50 °C en Auto 45-65 °C. Bij het auto-programma wordt m.b.v. een Aquasensor de temperatuur en de spoelduur ingesteld op basis van de bevuiling van je vaat. De DoseerAssistent zorgt in alle programma's voor optimale dosering van het afwasmiddel. De vaatmachine biedt ook 3 speciale functies. Op het bedieningspaneel aan de bovenrand van de deur kun je ze met één druk op de knop activeren:
VarioSpeed, halveert de programmaduur, met behoud van optimale reinigings- en droogresultaten.
HygiënePlus, levert een krachtige antibacteriële reiniging door 10 minuten te spoelen op een hogere temperatuur van tot wel 70 °C.
Extra Droog, zorgt voor een intensievere droogcyclus.
De indeling van de Bosch vaatwasser (inbouw) SBV46CX03N
De vaatwasser is uitgerust met extra ruime zilverkleurige servieskorven. In deze flexibel indeelbare Vario-korven zitten neerklapbare bordensteunen (2x), opklapbare kopjes-étagères (2x) en een bestekétagère. De bovenkorf is in hoogte verstelbaar om in de onderkorf ruimte te maken voor grote borden en pannen. Dankzij EasyLock sluit de deur van de vaatwasser heel soepel.
Een extra stille afwasmachine
De SBV46CX03N is een model uit de SilencePlus klasse van Bosch. Dankzij extra stille motortechnologie produceert de vaatwasser slechts 46 dB aan geluid. Dit is ongeveer 50% stiller dan modellen met een geluidsniveau van 49 dB. Een InfoLight geeft middels een rode ledspot op de vloer aan of de afwascyclus nog bezig is. Haal deze volledig integreerbare vaatwasser naar je keuken om zonder geluidsoverlast je vaat optimaal schoon en droog te krijgen.

Laatst bekende prijs: € 949.00

Bekijk alle Bosch vaatwasser (inbouw) SBV46CX03N reviews

About the Author