Bosch vaatwasser (inbouw) SBV68PX01N Outlet review

Bosch vaatwasser (inbouw) SBV68PX01N Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch vaatwasser (inbouw) SBV68PX01N Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

PerfectDry vaatwasser van Bosch
Deze Bosch vaatwasser uit de 6 Serie is volledig integreerbaar en op afstand te bedienen met Home Connect. De vaatwasser is extra stil dankzij het Silence programma en maakt zelfs plastic vaat droog dankzij het Zeoliet-droogsysteem. De vaatwasser is geschikt voor 13 standaard couverts en is voorzien van 8 programma’s en 5 speciale functies waaronder een Stil-programma die werkt met een geluidsniveau van slechts 42 dB. De Bosch SBV68PX01N is voorzien van het zuinige energielabel A+++. De innovatieve ActiveWater spoeltechnologie geeft je de beste reinigingsprestaties met minder water- en energieverbruik waardoor deze vaatwasser zeer zuinig is in gebruik. Daarnaast heeft de vaatwasser de AquaSensor technologie waarmee met vuilherkenning automatisch het waterverbruik wordt aangepast op het type en de hoeveelheid vuil op je vaat. Verder is de SBV68PX01N voorzien van een beladingssensor die de hoeveelheid vaat meet voor een optimaal waterverbruik. Ook heeft de vaatwasser een AquaStop-systeem, een EcoSilence Drive-motor, startuitstel en binnenverlichting. TimeLight projecteert de resterende tijd op de vloer en bij einde programma geeft de vaatwasser een akoestisch signaal.
Zelfs plastic wordt droog met deze Bosch vaatwasser
Al jouw vaat komt droog uit de vaatwasser dankzij het Zeoliet-droogsysteem. Zeoliet-mineralen absorberen vocht en zetten dit om in energie en warmte. Hierdoor wordt zelfs jouw plastic lunchbox goed droog. Ook beschikt de vaatwasser over een automatische programma die het waterverbruik, de temperatuur en de spoeltijd exact afstemt op de hoeveelheid vuil. Je gebruikt dus niet meer water of energie dan nodig.
4 speciale functies
Gebruik de VarioSpeed Plus-functie om je vaat in een mum van tijd perfect te reinigen en te drogen. De spoeltijd wordt met één druk op de knop tot wel 66% verkort, zonder in te leveren op de reinigingsprestaties. Ook beschikt deze vaatwasser over IntensiveZone, Halve Belading en HygiënePlus.
Indeling van de vaatwasser
VarioFlex Pro-servieskorven met flexibele onderdelen in rood
VarioLade Pro: naderhand toe te voegen
Extra ruime zilverkleurige servieskorven met handgreep
RackMatic: in hoogte verstelbare bovenkorf (3 standen)
6 Neerklapbare bordensteunen bovenkorf
Kopjes-étagère in bovenkorf (2x) en onderkorf (2x)
8 Neerklapbare bordensteunen onderkorf
Steunbeugel voor glazen met lange steel in onderkorf
AquaStop waterbeveiliging: de meest betrouwbare waterbeveiliging met levenslange garantie
Kinderbeveiliging door toetsvergrendeling en EasyLock deursluiting

Laatst bekende prijs: € 819.00

Bekijk alle Bosch vaatwasser (inbouw) SBV68PX01N Outlet reviews

About the Author