Bosch vaatwasser (inbouw) SBV88PX16N review

Bosch vaatwasser (inbouw) SBV88PX16N review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch vaatwasser (inbouw) SBV88PX16N

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Bosch vaatwasser (inbouw) SBV88PX16N
Deze Home Connect vaatwasser heeft 8 programma’s, waaronder een uitzonderlijk stil nachtprogramma, 5 speciale functies en een PerfectDry droogsysteem. De 13 couverts binnenruimte is uitgerust met VarioFlexPro-korven en EmotionLight.
Een verfijnde bediening
De vaatwasser heeft een stijlvol zwart bedieningspaneel met witte tekst, rode LED-indicatoren en comfortabele TouchControl toetsen. Het digitaal display toont je de gekozen instellingen, programmaduur en eventuele meldingen. Wanneer de vaatwasser bezig is, zorgt TimeLight voor een digitale weergave van de resttijd en de status van het programma op je keukenvloer.
Een perfect Glas-programma en SuperSilence-programma
Het Glas-programma werkt met zachtere waterstralen en een lagere temperatuur van 40 °C. Dit programma heeft ook een langere droogtijd, waardoor je glazen zonder droogvlekken uit de vaat komen. Het SuperSilence nachtprogramma van deze vaatwasser kan met een geluidsniveau van slechts 40 dB uitzonderlijk stil genoemd worden.
Speciale functies van de Bosch vaatwasser (inbouw) SBV88PX16N
VarioSpeedPlus: Met deze functie wordt de spoeltijd tot wel 66% verkort (instelbaar), zonder in te leveren op de reinigingsprestaties.
IntensiveZone: Hiermee wordt alleen in de onderkorf de sproeidruk en de temperatuur verhoogd.
HygiënePlus: Deze antibacteriële functie laat het programma 10 minuten op een temperatuur van 70 °C spoelen.
Shine&Dry: Verlengt de droogcyclus voor optimale droogresultaten.
Remote Start: Met de Home Connect app kun je de vaatwasser vanuit elke locatie met je smartphone bedienen.
VarioFlexPro en EmotionLight
De Bosch SBV88PX16N heeft een VarioFlexPro-indeling met optimale verstelmogelijkheden voor de korven. De flexibele delen zijn met rood aangeduid. Hoge glazen, flessen en vazen staan stevig in de glazenhouder in de onderkorf. Voor glazen met een lange steel is er een steunbeugel in de bovenkorf. Bij het in- en uitruimen van je vaat zorgt de blauwe EmotionLight verlichting (twee krachtige LED lampen) voor een prettig overzicht. Dankzij het PerfectDry droogsysteem, waarbij Zeoliet vocht onttrekt aan je vaat, verbruikt de vaatwasser minder energie. De Bosch SBV88PX16N heeft daarom een A+++ energie-efficiëntie. Het mineraal Zeoliet herstelt zichzelf na iedere wasbeurt en hoeft nooit vervangen te worden. Duurzaam, zuinig en super stil zorgt deze vaatwasser voor perfect schone en droge vaat.

Laatst bekende prijs: € 1249.00

Bekijk alle Bosch vaatwasser (inbouw) SBV88PX16N reviews

About the Author