Bosch vaatwasser (inbouw) SBV88TX36E Outlet review

Bosch vaatwasser (inbouw) SBV88TX36E Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch vaatwasser (inbouw) SBV88TX36E Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Meest complete Bosch vaatwasser uit de 8 Serie
Deze Bosch vaatwasser uit de 8 Serie is volledig integreerbaar en op afstand te bedienen met Home Connect. De vaatwasser is extra stil dankzij het Silence programma en maakt zelfs plastic vaat droog dankzij het Zeoliet-droogsysteem. De vaatwasser is geschikt voor 13 standaard couverts en is voorzien van 8 programma’s en 5 speciale functies waaronder een Stil-programma die werkt met een geluidsniveau van slechts 42 dB. De innovatieve ActiveWater spoeltechnologie geeft u de beste reinigingsprestaties met minder water- en energieverbruik waardoor deze vaatwasser zeer zuinig is in gebruik. Daarnaast heeft de vaatwasser de AquaSensor technologie waarmee met vuilherkenning automatisch het waterverbruik wordt aangepast op het type en de hoeveelheid vuil op uw vaat. Verder is de SBV88TX36E voorzien van een beladingsensor die de hoeveelheid vaat meet voor een optimaal waterverbruik. Ook heeft de vaatwasser een AquaStop-systeem, een EcoSilence Drive-motor, startuitstel en een TFT-kleurendisplay die u in één oogopslag alle informatie over het wasprogramma en de resterende tijd weergeeft. Met TimeLight wordt de resterende tijd ook op de vloer geprojecteerd. De SBV88TX36E heeft een hoogte van 86,5 cm waardoor hij is geschikt is voor plaatsing onder een verhoogd aanrechtblad.
Zelfs plastic wordt droog met deze Bosch vaatwasser
Al jouw vaat komt droog uit de vaatwasser dankzij het Zeoliet-droogsysteem. Zeoliet-mineralen absorberen vocht en zetten dit om in energie en warmte. Hierdoor wordt zelfs jouw plastic lunchbox goed droog. Ook beschikt de vaatwasser over een automatische programma die het waterverbruik, de temperatuur en de spoeltijd exact afstemt op de hoeveelheid vuil. Je gebruikt dus niet meer water of energie dan nodig.
EcoSilence DriveTM: krachtig, duurzaam en efficiënt
Dankzij de elektrisch aangestuurde motor en vele geluidsisolerende maatregelen is deze vaatwasser super stil met slechts 40-45 dB. Perfect voor open keukens. De vaatwasser beschikt over een zuinige EcoSilence DriveTM motor. Deze motor is uitzonderlijk stil en efficiënt en verbruikt minder energie. De EcoSilence DriveTM werkt zonder borstels, is geruisloos en levert gegarandeerd topprestaties. Waterverbruik, watertemperatuur en spoeltijd worden exact afgestemd op de hoeveelheid vuil. Dit levert een beter resultaat op en zo bespaar je water en energie!
5 speciale functies
Gebruik de VarioSpeed Plus-functie om je vaat in een mum van tijd perfect te reinigen en te drogen. De spoeltijd wordt met één druk op de knop tot wel 66% verkort, zonder in te leveren op de reinigingsprestaties. Ook beschikt deze vaatwasser over IntensiveZone, Halve Belading, HygiënePlus en Shine&Dry. De DoseerAsssistent zorgt ervoor dat het vaatwasmiddel gelijkmatig wordt verdeeld.
Indeling van de vaatwasser
VarioFlex Pro-servieskorven met flexibele onderdelen in rood
VarioLade Pro: de meeste flexibel in te delen korven
Extra ruime zilverkleurige servieskorven met handgreep
RackMatic: in hoogte verstelbare bovenkorf (3 standen)
6 Neerklapbare bordensteunen bovenkorf
Kopjes-étagère in bovenkorf (2x) en onderkorf (2x)
8 Neerklapbare bordensteunen onderkorf
Steunbeugel voor glazen met lange steel in onderkorf

Laatst bekende prijs: € 999.00

Bekijk alle Bosch vaatwasser (inbouw) SBV88TX36E Outlet reviews

About the Author