Bosch vaatwasser (inbouw) SBV93M50NL review

Bosch vaatwasser (inbouw) SBV93M50NL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch vaatwasser (inbouw) SBV93M50NL

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Volledig geintegreerde vaatwasser met AquaSensor
De Bosch SBV93M50NL is een volledig geintegreerde vaatwasser die mooi weggewerkt kan worden. Past het apparaat met een nishoogte van 86,5 centimeter, een nisbreedte van 60 centimeter en een nisdiepte van 55 centimeter in jouw keuken? Dan kan deze volledig ingebouwde vaatwasser een mooi geheel vormen met je keukenkastjes. De buitenkant van deze vaatwasser is echter niet het enige dat er goed uitziet. Ook de vaat ziet er weer stralend uit zodra het uit het apparaat gehaald wordt.
Met behulp van een AquaSensor wordt jouw vaat heel mooi schoon. Het waterverbruik wordt aangepast op de hoeveelheid en het type vuil. De AquaSensor registreert wanneer de vaat helemaal schoon is, waardoor de wasbeurt nooit te lang of te kort duurt. Deze techniek wordt gecombineerd met een Doseerassistent die de vaatwastablet effectief laat oplossen. Met de Bosch SBV93M50NL kun je daarom zeker rekenen op een schone vaat!
Een stralend schone vaat op een zuinige manier
Wanneer je gebruikmaakt van de volledig geintegreerde vaatwasser Bosch SBV93M50NL krijg je de vaat goed schoon op een zuinige manier. Het apparaat is namelijk energiezuinig met energieklasse A++ en verbruikt maar 6,5 liter water per cyclus. Dit is mogelijk dankzij slimme technieken, zoals de ActiveWater-technologie. Door een gerichte waterafgifte, snelle verwarming, goede watercirculatie en een verbeterde filtertechniek wordt er bespaard op water en energie.
Naast de ActiveWater-technologie wordt er gebruikgemaakt van een Beladingssensor. Deze sensor meet het gewicht van de belading en kan hierdoor bepalen hoeveel water er nodig is. Zo wordt er nooit te veel water gebruikt!
Een vaatwasser van hoge kwaliteit
Deze volledig geintegreerde vaatwasser is van goede kwaliteit, dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en moderne technieken. Er is onder andere gekozen voor een AquaStop-systeem, waardoor je levenslange garantie hebt tegen waterschade. Met behulp van een opvangschaal met vlotter, een toevoerslang met dubbele wand en een veiligheidsklep ben je namelijk altijd beschermd.
Daarnaast is de EcoSilence DriveTM motor speciaal ontwikkeld om topprestaties te leveren. De motor is namelijk krachtig en zorgt daardoor voor een effectieve reiniging. Ook is de motor energiezuinig en erg stil met een geluidsniveau van maar 44 decibel.

Laatst bekende prijs: € 620.00

Bekijk alle Bosch vaatwasser (inbouw) SBV93M50NL reviews

About the Author