Bosch vaatwasser (inbouw) SCE64M65EU review

Bosch vaatwasser (inbouw) SCE64M65EU review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch vaatwasser (inbouw) SCE64M65EU

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Bosch vaatwasser (inbouw) SCE64M65EU
Met deze stijlvolle vaatwasser van Bosch haal je een apparaat in huis dat jouw vaat hygiënisch reinigt en daarbij maar weinig geluid produceert. Bovendien gaat de vaatwasser zuinig om met energie én kun je profiteren van de uitgestelde start timer.
Zuinig én stil
Er wordt steeds meer waarde gehecht aan energiezuinige apparaten. Dit komt omdat apparaten die zuinig omgaan met energie goedkoper zijn in gebruik en daarnaast minder belastend voor zijn voor het milieu. Deze Bosch vaatwasser heeft een energie-efficiëntieklasse van A+, waardoor het apparaat maar een gemiddeld jaarlijks energieverbruik van 205 kilowattuur heeft. Hierdoor is de vaatwasser zeer efficiënt te noemen. Met een geluidsniveau van 45 decibel valt deze vaatwasser onder de apparaten die maar weinig geluid produceren. 45 decibel is te vergelijken met zacht geroezemoes in een klas, waardoor je niet veel overlast van de vaatwasser zult ervaren. Het apparaat is daardoor prima geschikt om in een open keuken te plaatsen.
Bosch maakt het jou nog gemakkelijker
Deze vaatwasser heeft zes verschillende reinigingsprogramma's, zodat je zelf kunt bepalen hoe jouw vaat gereinigd moet worden. Zo kun je sterk vervuilde vaat bijvoorbeeld laten reinigen met het Hygiëneplus programma. Dit programma reinigt de vaat op een hoge temperatuur, waardoor zelfs de meest hardnekkige etensresten moeiteloos verdwijnen. De uitgestelde start timer met een startvertraging van maar liefst 24 uur maakt het voor jouw nog gemakkelijker. Je kunt namelijk al vooraf instellen wanneer het apparaat moet gaan reinigen, zodat je bij thuiskomst altijd kunt profiteren van een schone vaat. De vaatwasser heeft een hoogte van 60 centimeter. Deze afmeting maakt het apparaat flexibeler te plaatsen dan andere vaatwassers. Grote kans dus dat de vaatwasser perfect zal passen in jouw keuken. Je kunt wel zeggen dat deze Bosch vaatwasser (inbouw) SCE64M65EU met zijn zilveren ontwerp niet alleen een plaatje is om te zien, maar ook nog eens erg handig is in gebruik. Het lage energieverbruik, de verschillende reinigingsprogramma's en de uitgestelde start timer, zorgen ervoor dat het apparaat een goede investering is om jouw huishouden nog soepeler te laten verlopen.

Laatst bekende prijs: € 799.00

Bekijk alle Bosch vaatwasser (inbouw) SCE64M65EU reviews

About the Author