Bosch vaatwasser (inbouw) SMI68MS02E review

Bosch vaatwasser (inbouw) SMI68MS02E review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch vaatwasser (inbouw) SMI68MS02E

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Bosch vaatwasser (inbouw) SMI68MS02E
Een fraaie inbouw vaatwasmachine met een ordelijk rvs bedieningspaneel. Het apparaat biedt 8 verschillende programma's en speciale functies als IntensiveZone, HygiënePlus en VarioSpeedPlus. AquaSensor vuilherkenning zorgt voor stralend schone vaat.
Sensorgestuurde reiniging van je vaat
De Bosch SMI68MS02E inbouw vaatwasser is uitgerust met meerdere sensoren. Een beladingssensor meet de hoeveelheid vaat in de machine en een AquaSensor registreert hoe vuil je borden en pannen zijn. Afhankelijk van je vaat kun je uit 8 verschillende spoelprogramma's kiezen: Auto, Intensief, Eco, Glas, Intensief, Snel, 1 uur en Voorspoelen. Bij elk programma zorgt de vaatwasser voor de juiste dosering van het afwasmiddel, de ideale watertemperatuur en een optimaal waterverbruik. Met minimaal verbruik van energie en water wordt je vaat keurig schoon en droog.
Speciale functies van de Bosch SMI68MS02E
VarioSpeed Plus: Met deze functie spoel en droog je je vaat tot 66% sneller, zonder in te leveren op de reinigingsprestatie. VarioSpeed Plus is handig wanneer je bij een speciale gelegenheid snel schoon servies nodig hebt.
IntensiveZone: Met één druk op de knop worden de sproeidruk en de temperatuur voor de onderste korf verhoogt. Zo worden ook zeer vuile pannen en ovenschalen optimaal gereinigd.
HygiënePlus: Deze functie is praktisch voor huishoudens met kleine kinderen of gezinsleden met een allergie. Het programma spoelt ongeveer 10 minuten op een hogere temperatuur van tot wel 70 °C, waardoor bacteriën absoluut geen kans krijgen om te overleven.
VarioFlex-korven en uitstekend bedieningsgemak
Comfort is een belangrijke troef van de Bosch SMI68MS02E inbouw vaatwasser. De VarioFlex-korven bieden verstelmogelijkheden op alle niveaus. Je kunt erg vlot inladen en gemakkelijk ruimte creëren voor grotere borden, glazen of schalen. In de uitneembare Vario-besteklade is er plaats voor 14 bestekken en kun je ook gardes en opscheplepels kwijt. De vaatwasser is uitgerust met een groot digitaal display. De kenmerkende icoontjes voor zowel de spoelprogramma's als de speciale functies maken het programmeren super eenvoudig. Dankzij een EcoSilence Drive motor opereert de Bosch SMI68MS02E erg zuinig (A++) en bijzonder stil (40-45 dB). Maak het reinigen van al je vaat tot een comfortabele job met deze gebruiksvriendelijke, elegante inbouw vaatwasser.

Laatst bekende prijs: € 682.00

Bekijk alle Bosch vaatwasser (inbouw) SMI68MS02E reviews