Bosch vaatwasser (inbouw) SMV46IX03N Outlet review

Bosch vaatwasser (inbouw) SMV46IX03N Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch vaatwasser (inbouw) SMV46IX03N Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Luxe vaatwasser met vuilherkenning
De Bosch SMV46IX03N is een luxe vaatwasser met moderne technologieën die altijd resulteren in een schone vaat. De AquaSensor herkent de hoeveelheid vuil en past de vaatwasser het spoelproces automatisch aan voor een optimaal resultaat. Daarnaast blijft kristal en glas mooi met het speciale Glass 40-graden-programma.
Duurzaam en stil
Deze vaatwasser is met 40 decibel extreem stil en verbruikt verbluffend weinig energie door de efficiënte motor. Daarnaast zorgt de beladingssensor ervoor dat je nooit meer water verbruikt dan nodig is voor een halve vaat. De automatische wasprogramma's besparen energie door ook de watertemperatuur en spoeltijd af te stemmen op de hoeveelheid vuil. Deze afwasmachine heeft het energielabel A++ en verbruikt jaarlijks gemiddeld 262 kilowattuur en 2660 liter water.
Afwassen op elk gewenst moment
Met de startvertraging kun je de afwas tot wel 24 uur uitstellen. Dat is bijvoorbeeld voordelig als je een goedkoper nachttarief hebt voor je energiekosten. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om het afwasprogramma af te draaien voordat je thuiskomt na het werk. Zo voorkom je dat de vaat door condensvorming niet droog uit de afwasmachine komt. Kies voor de SMV46IX03N inbouw vaatwasser en geniet elke dag weer van een schone vaat. Met ruimte voor 13 couverts is deze afwasmachine een energiezuinige oplossing voor grote huishoudens.

Laatst bekende prijs: € 599.00

Bekijk alle Bosch vaatwasser (inbouw) SMV46IX03N Outlet reviews

About the Author