Bosch vaatwasser SMS50D52EU review

Bosch vaatwasser SMS50D52EU review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch vaatwasser SMS50D52EU

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De Bosch vaatwasser SMS50D52EU: energiezuinig, slim en stil
De Bosch vaatwasser SMS50D52EU is een vrijstaande vaatwasser met tal van handige functies. Milieuvriendelijk en goed voor je portemonnee is het energiezuinige label A++, het op een na hoogste energielabel.
Optimaal schoon met de nieuwste functies
Deze vrijstaande vaatwasser is uitgerust met de nieuwste functies. Zo is je vaat twee keer zo snel schoon met VarioSpeed. Ideaal als je snel een wasbeurt wilt draaien. Ook hoef je je geen zorgen te maken om je dierbare glazen. Deze vaatwasser maakt namelijk gebruik van de glasbeschermingstechnologie, waardoor grote temperatuurswisselingen worden voorkomen. Ook ben je beschermd tegen waterschade door meervoudige waterbescherming. Een ander voordeel is dat je de machine kunt laten lopen wanneer het jou uitkomt, bijvoorbeeld als je op je werk bent. Met de uitgestelde start timer kun je namelijk tot wel 24 uur van tevoren je vaatwasser instellen. Je houdt gemakkelijk in de gaten wanneer je vaat klaar is met de resttijdindicator. Daarnaast kun je deze machine ook 's nachts laten lopen. Het apparaat is namelijk extra stil. Zo word je uitgerust wakker met een schone vaat.
Genoeg ruimte voor al je afwas
Het aantal couverts van deze vaatwasser is 12, wat betekent dat je veel ruimte hebt voor je afwas. Je bestek kun je handig kwijt in de bestekmand. Daarnaast maakt deze vaatwasmachine gebruik van Rackmatic, wat betekent dat er extra ruimte is in de bovenkorf die in drie hoogtes versteld kan worden. Je hoeft je geen zorgen te maken over het energieverbruik bij weinig afwas. Met de halve beladingsfunctie kun je energiezuinig een halve vaat wassen. Ook maakt deze vaatwasser gebruik van een beladingssensor, die het gebruik van water en energie aanpast op de hoeveelheid afwas in de machine.
Ben je op zoek naar een betrouwbare, energiezuinige vrijstaande vaatwasser met handige functies? De Bosch vaatwasser SMS50D52EU zal aan je eisen voldoen. Uitgerust met handige technologie├źn geeft deze vaatwasser je het ultieme gemak van een snelle, schone vaat.

Laatst bekende prijs: € 359.00

Bekijk alle Bosch vaatwasser SMS50D52EU reviews