Bosch vaatwasser SMS88TI36E Outlet review

Bosch vaatwasser SMS88TI36E Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch vaatwasser SMS88TI36E Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De extra zuinige vaatwasser met Home Connect
De vaatwasser is op afstand te bedienen met HomeConnect. Via je smartphone kun je met de Home Connect App eenvoudig van een afstand bedienen. Ben je met haast de deur uit gegaan zonder de vaatwasser aan te zetten dan kan dit alsnog met WLAN. Zo is je vaat altijd schoon als je weer thuis komt. Daarnaast blijft het uiteraard ook mogelijk om de vaatwasser te bedienen via het heldere TFT-kleurendisplay. Deze app beschikt ook over een tablettenteller. Maak een notitie zodra je nieuwe vaatwastabletten hebt gekocht. Als de voorraad bijna op is, krijg jij een melding op je smartphone. Zo heb jij altijd genoeg vaatwastabletten in huis. De binnenruimte van de Bosch SMS88TI36E wordt verlicht met de EmotionLight-binnenverlichting en de vaatwasser is voorzien van het zuinige energielabel A+++-10%.
Zelfs plastic wordt droog met deze Bosch vaatwasser
Al jouw vaat komt droog uit de vaatwasser dankzij het Zeoliet-droogsysteem. Zeoliet-mineralen absorberen vocht en zetten dit om in energie en warmte. Hierdoor wordt zelfs jouw plastic lunchbox goed droog. Ook beschikt de vaatwasser over een automatische programma die het waterverbruik, de temperatuur en de spoeltijd exact afstemt op de hoeveelheid vuil. Je gebruikt dus niet meer water of energie dan nodig. Voor de reiniging en het onderhoud van de binnenruimte van de vaatwasser is er de MachineCare-functie.
EcoSilence DriveTM: krachtig, duurzaam en efficiënt
Dankzij de elektrisch aangestuurde motor en vele geluidsisolerende maatregelen is deze vaatwasser super stil met slechts 40-45 dB. Perfect voor open keukens. De vaatwasser beschikt over een zuinige EcoSilence DriveTM motor. Deze motor is uitzonderlijk stil en efficiënt en verbruikt minder energie. De EcoSilence DriveTM werkt zonder borstels, is geruisloos en levert gegarandeerd topprestaties. Waterverbruik, watertemperatuur en spoeltijd worden exact afgestemd op de hoeveelheid vuil. Dit levert een beter resultaat op en zo bespaar je water en energie!
5 speciale functies
Er zijn 5 speciale functies: Bedienen via de HomeConnect App, IntensiveZone, Halve belading, HygienePlus, Shine&Dry en varioSpeedPlus. Voor reiniging en onderhoud zorgt de MachineCare functie. De DoseerAsssistent zorgt ervoor dat het vaatwasmiddel gelijkmatig wordt verdeeld.
Warmtewisselaar: altijd de juiste temperatuur
Vaatwassers met warmtewisselaars behandelen kostbaar glaswerk en porselein extra voorzichtig en zonder risico's. Het water wordt in de spoelcontainer voorverwarmd om grote temperatuurverschillen te voorkomen.
Indeling van de vaatwasser
VarioFlex Pro-servieskorven met flexibele onderdelen in rood
VarioLade Pro: de meeste flexibel in te delen korven
Extra ruime zilverkleurige servieskorven met handgreep
RackMatic: in hoogte verstelbare bovenkorf (3 standen)
6 Neerklapbare bordensteunen bovenkorf
Kopjes-étagère in bovenkorf (2x) en onderkorf (2x)
8 Neerklapbare bordensteunen onderkorf
Vario-bestekkorf in onderkorf
Wijnglazenhouder
Steunbeugel voor glazen met lange steel in onderkorf
Langdurige glans bescherming en extra stabiliteit voor wijnglazen
Dankzij de glazenhouder staan je hoge glazen, flessen en vazen stevig in de onderkorf. Zacht water veroorzaakt glascorrosie. Daarom regelen Bosch-vaatwassers met glasbeschermingssysteem de hardheid van het water.
Eenvoudig de gewenste starttijd vooraf instellen
Met de elektronische starttijdkeuze kun je de programmastart vooruit programmeren. Zo kan de machine op ieder gewenst moment gestart worden, ook onder werktijd of 's nachts als je slaapt.

Laatst bekende prijs: € 899.00

Bekijk alle Bosch vaatwasser SMS88TI36E Outlet reviews

About the Author