Bosch vaatwasser SPS25CW00E review

Bosch vaatwasser SPS25CW00E review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch vaatwasser SPS25CW00E

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Efficiënte vrijstaande vaatwasser
Een vrijstaande vaatwasser met de nieuwste techniek, een strak design en optimale was- en droogresultaten, dat is de Bosch vaatwasser SPS25CW00E. Het apparaat is duurzaam, degelijk en betrouwbaar.
Veelzijdige programma's en extra droog resultaat
Kies voor een vaatwasser die ruimte heeft voor al je vuile vaat en ervaar het gemak. De Bosch vaatwasser SPS25CW00E is flexibel in te delen voor grote pannen, heeft plaats voor negen couverts en biedt je de keuze uit vijf verschillende programma's. Het bestekmandje is uitneembaar, zodat je maar één keer hoeft te bukken om je vorken en messen op te bergen. Deze technisch hoogwaardige vaatwasser garandeert een schoon en droog resultaat. Er is bovendien een functie Extra Droog om ook moeilijk drogende voorwerpen, zoals plastic schalen, echt helemaal droog te krijgen. De Bosch vaatwasser SPS25CW00E is een vaatwasser die ook veeleisende gebruikers tevreden stelt. Voor sterk vervuilde vaat is er een Intensief programma op 70 graden, er is een extra stil programma op 50 graden en er is een eco-programma. Zo is de veelzijdige Bosch vaatwasser SPS25CW00E berekend op elke vaat.
Dubbele sproeiarm
De Bosch vaatwasser SPS25CW00E heeft AquaSensor- en DuoPower-technologie. Zo wordt het waterverbruik aangepast aan de gemeten hoeveelheid vuil en het spoelproces precies aangepast om met zo min mogelijk waterverspilling een perfect schone vaat te krijgen. De dubbele sproeiarm bovenin de vaatwasser zorgt voor een goede spoelcyclus voor je glaswerk, een hygiënisch idee. Ook onder in de Bosch vaatwasser SPS25CW00E zit een sproeiarm, zodat alle hoeken door het circulerende water bestreken worden. Met innovatieve techniek weet Bosch de concurrentie te verslaan en ook zuinig om te gaan met energie. De Bosch vaatwasser SPS25CW00E stemt tijdens elke cyclus het waterverbruik, de temperatuur, de spoeltijd en de droogtijd precies af op wat er nodig is om een optimaal resultaat te halen. Dat begint al met de beladingssensor en de doseer-assistent voor het vaatwasmiddel. Zodra jij de deur van de vaatwasser sluit, gaat de Bosch vaatwasser SPS25CW00E aan het werk. Kies voor jarenlang gemak en altijd het beste resultaat.

Laatst bekende prijs: € 388.00

Bekijk alle Bosch vaatwasser SPS25CW00E reviews

About the Author