Bosch vaatwasser SPS46IW07E review

Bosch SuperSilence vaatwasser SPS46IW07E review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch SuperSilence vaatwasser SPS46IW07E

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

h3>De Bosch SuperSilence vaatwasser SPS46IW07E: stil en effectief De Bosch SuperSilence vaatwasser SPS46IW07E kan erg stil jouw vaat schoonmaken zonder onnodig water of energie te verbruiken. De beladingssensor en AquaSensor zorgen ervoor dat er altijd het juiste programma gekozen wordt voor het beste resultaat.
Handige programma's voor verschillende situaties
De Bosch SuperSilence vaatwasser SPS46IW07E is zoals de naam al doet vermoeden een erg stille vaatwasser. Wanneer je kiest voor het Silence programma produceert het apparaat maar 44 decibel. Hierdoor heb je geen last van het geluid wanneer de machine jouw vaat schoonmaakt en kun je in alle rust doorgaan waar je mee bezig was. Naast deze super stille werking heeft het apparaat je nog meer te bieden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor extra opties, zoals Extra Droog wanneer je een moeilijk te drogen vaat wilt drogen. Wil je dat de vaat sneller klaar is? Kies dan voor het VarioSpeed programma om de vaat tot wel drie keer sneller schoon en droog te krijgen. Wanneer je juist wilt dat de vaat extra goed schoongemaakt wordt, kun je kiezen voor HygiënePlus voor maximale hygiëne.
Geen onnodig verbruik met de Bosch SuperSilence vaatwasser SPS46IW07E
De Bosch SuperSilence vaatwasser SPS46IW07E kan je veel gebruiksgemak opleveren. Daarnaast zorgen handige technologieën er ook voor dat je niet onnodig veel stroom en water verbruikt. Dankzij de beladingssensor kan het apparaat namelijk registreren hoe vol het apparaat is en daar het programma op aanpassen. Daarnaast zorgt de AquaSensor ervoor dat de vaat altijd goed schoon gemaakt wordt zonder te veel te verbruiken. De sensor registreert hoe vuil jouw vaat is en stopt het programma pas wanneer alles helemaal goed schoon is. Een minder vuile vaat hoeft daarom ook minder lang schoongemaakt te worden. Dat kan een heleboel energiekosten schelen! De Bosch SuperSilence vaatwasser SPS46IW07E is een apparaat dat jou zoveel mogelijk gemak moet opleveren. Dankzij het Silence programma hoef je maar amper iets te horen wanneer het apparaat jouw vaat schoonmaakt. Daarnaast verspilt de vaatwasser ook niet onnodig energie dankzij de handige beladingssensor en AquaSensor.

Laatst bekende prijs: € 503.00

Bekijk alle Bosch SuperSilence vaatwasser SPS46IW07E reviews

About the Author