Bosch vaatwasser SPS66TW01E review

Bosch PerfectDry vaatwasser SPS66TW01E review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch PerfectDry vaatwasser SPS66TW01E

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De innovatieve Bosch PerfectDry vaatwasser SPS66TW01E
De Bosch PerfectDry vaatwasser SPS66TW01E maakt de vaat op een erg energiezuinige manier perfect schoon met de Zeoliet-technologie. Daarnaast kan het apparaat onnodig energie- of waterverbruik voorkomen dankzij de AquaSensor en beladingssensor.
Een perfect droge vaat in de Bosch PerfectDry vaatwasser SPS66TW01E
De Bosch PerfectDry vaatwasser SPS66TW01 doet zijn naam eer aan. Deze PerfectDry vaatwasser maakt je vaat namelijk perfect droog. Zelfs glazen en plastic worden optimaal gedroogd. Dit is mogelijk door de innovatieve Zeoliet-technologie. Het mineraal Zeoliet wordt gebruikt in combinatie met een 3D air flow. Dit zorgt ervoor dat de vaat beter gedroogd wordt. Na iedere wasbeurt herstelt het mineraal zich weer, waardoor je iedere keer weer van deze technologie kunt profiteren! Een perfect droge vaat is echter niet het enige voordeel. Dankzij deze techniek wordt er namelijk ook minder water en energie verbruikt. Hierdoor kan dit apparaat gelabeld worden met energieklasse A+++!
Moderne technieken voor de beste reiniging
De Zeoliet-technologie is niet het enige snufje waar de Bosch PerfectDry vaatwasser SPS66TW01E mee uitgerust is. Het apparaat beschikt namelijk ook over een AquaSensor en beladingssensor. De AquaSensor detecteert de hoeveelheid vuil en past het spoelproces hierop aan. De beladingssensor registreert daarnaast de hoeveelheid vaat, waardoor er nooit te veel water of stroom verbruikt wordt. Hoewel de vaat hierdoor heel goed schoongemaakt wordt, kan het nog beter. Dit is mogelijk met de optie HygiënePlus. Hiermee wordt maximale hygiëne gewaarborgd dankzij een speciale antibacteriële reiniging. Dit is ideaal voor mensen met een lage weerstand, allergie of voor kleine kinderen! De Bosch PerfectDry vaatwasser SPS66TW01E is dus een erg modern apparaat. Deze vaatwasser is extreem energiezuinig dankzij de Zeoliet-technologie waarmee de vaat perfect droog gemaakt wordt. Daarnaast wordt er nooit te veel water of stroom verbruikt dankzij de slimme beladingssensor en AquaSensor.

Laatst bekende prijs: € 760.00

Bekijk alle Bosch PerfectDry vaatwasser SPS66TW01E reviews

About the Author