Electrolux vaatwasser (inbouw) ESL5310LO review

Electrolux vaatwasser (inbouw) ESL5310LO review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Electrolux vaatwasser (inbouw) ESL5310LO

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Electrolux ESL5310LO
De Electrolux ESL5310LO is een volledig geintegreerde vaatwasser met energieklasse A+. Standaard zijn vier afwasprogramma's voorzien. Een sensor bepaalt hoe vuil de afwas is. Daarop stemt het toestel de intensiteit van het wassen af. Handig!
Zuinig en gebruiksvriendelijk
Het A+ label maakt van de Electrolux ESL5310LO een uiterst zuinige vaatwasser. Jaarlijks verbruikt het toestel ongeveer 295 kWh, wat neerkomt op een energiekost van zo'n 59 euro per jaar. Met het intensieve programma zorg je ervoor dat de vuilste potten, borden en bestek weer helemaal schoon worden. Een kort programma volstaat dan weer om licht vuile vaat helemaal glanzend te maken. Het eco programma is ideaal als je wat meer tijd hebt. Het programma doet er wat langer over, maar verbruikt tegelijk minder water en energie. Handig is ook het automatische programma dat op basis van een sensor bepaalt hoe intensief de vaatwasser zijn werk moet doen. Met een capaciteit voor 13 couverts laat je de Electrolux ESL5310LO in een handomdraai de vaat van een heel gezin afwassen. De bovenkorf is in de hoogte regelbaar. Zo kun je grote potten en pannen onderaan makkelijk een plaats geven. Het bordenrek zelf kun je simpelweg inklappen. Ook dit zorgt voor plaatswinst voor grote stukken.
Tot 24 uur startuitstel
Heeft de Electrolux ESL5310LO het programma voltooid? Dan krijg je een akoestisch signaal te horen en schakelt het toestel vanzelf uit. De Electrolux ESL5310LO is eveneens voorzien van de mogelijkheid tot startuitstel. Zo doet je vaatwasser zijn werk terwijl je slaapt of uit werken bent. Dat je gebruik kan maken van een lager energietarief 's nachts tijdens de daluren is mooi meegenomen daarvoor. Je kunt tot 24 uur startuitstel instellen. Het droogsysteem met natuurlijke condensatie laat je vaat blinken als kristal, zonder dat er strepen of kalkresten achterblijven. Bij de Electrolux ESL5310LO gaat een indicatielampje branden als je regenereerzout of spoelmiddel moet toevoegen. Nog meer troeven? De Electrolux ESL5310LO is een volledig integreerbare vaatwasmachine. Zo bepaal je helemaal zelf de inrichting van je keuken en het vooraanzicht. De kuip van de vaatwasser is afgewerkt in hoogwaardig inox. Op zoek naar een hoogwaardige integreerbare vaatwasser? Dan is de Electrolux ESL5310LO een uitstekende keuze!

Laatst bekende prijs: € 328.93

Bekijk alle Electrolux vaatwasser (inbouw) ESL5310LO reviews

About the Author