Electrolux vaatwasser (inbouw) ESL5330LO review

Electrolux vaatwasser (inbouw) ESL5330LO review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Electrolux vaatwasser (inbouw) ESL5330LO

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Electrolux ESL5330LO
Deze energiezuinige en geavanceerde machine van Electrolux heeft alles wat je zoekt in een vaatwasser. Handige functies, zoals onder andere de Time Manager-functie en het AutoFlex programma, maken het uitvoeren van de afwas eenvoudiger dan ooit.
Ervaar het gebruiksgemak
Wil je graag dat de vaat weer snel gaat blinken van frisheid? ELektrolux maak het mogelijk dankzij de Timer Manager-functie. Deze functie kan de reinigingstijd halveren, zodat de vaat in een zeer korte tijd weer schoner dan schoon is. Deze vaatwasser kan met behulp van speciale sensoren aflezen hoe vuil de vaat in de machine is. Vervolgens zorgt het AutoFlex programma ervoor dat het water- en energieverbruik op de vuilheid en de hoeveelheid van de vaat worden aangepast.
Het past perfect
Het apparaat biedt de mogelijkheid om 13 couverts te plaatsen en is voorzien van rekken en manden die verstelbaar zijn. Daarnaast heeft de vaatwasser een lade voor langere messen. Speciale bierglashouders zorgen ervoor dat de glazen perfect blijven staan tijdens het gebruik van de vaatwasser. De softspikes in de bovenkorf zorgen ervoor dat breekbaar glas extra bescherming krijgt.
Kom niet voor verrassingen te staan
Wanneer de AutoOff-functie is ingesteld, stopt de machine met het gebruiken van energie. Dit apparaat valt daardoor niet onder de 'sluipverbruikers' die jouw energierekening onnodig laten oplopen. De AquaSensor functie en AquaStop-functie voorkomen dat er waterschade kan ontstaan. Tijdens een eventuele lek wordt de watertoevoer afgesloten, zodat het water geen kans krijgt om de omgeving te beschadigen. Je kunt hierdoor wel zeggen dat de designers van Electrolux aan alles hebben gedacht bij het ontwerpen van dit productieve apparaat. Deze Electrolux vaatwasser staat garant voor het ervaren van ultiem gebruiksgemak, waardoor je meer tijd hebt voor activiteiten in het leven die belangrijker zijn dan de afwas.

Laatst bekende prijs: € 549.00

Bekijk alle Electrolux vaatwasser (inbouw) ESL5330LO reviews

About the Author