Electrolux vaatwasser (inbouw) ESL7220RO review

Electrolux vaatwasser (inbouw) ESL7220RO review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Electrolux vaatwasser (inbouw) ESL7220RO

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De ELECTROLUX ESL7220RO vaatwasser denkt zelf na
Hoe vol je deze vaatwasser ook laadt, en hoe vuil de borden ook zijn, de Electrolux ESL7220RO past zich aan om een optimaal resultaat te bereiken. Met extra water of een hogere temperatuur wordt ook hardnekkig vuil verwijderd.
Goed schoon en toch lage energiekosten
Het klinkt niet alleen ideaal, het is ook ideaal. De Electrolux ESL7220RO inbouw vaatwasser levert geweldige resultaten tegen uitermate lage kosten. Het jaarlijks energieverbruik is 262 kWh, dus het A++ energielabel is zeker verdiend. Dankzij het zelfdenkende AutoFlex programma past deze afwasmachine het waterverbruik en de temperatuur aan tijdens de cyclus. Zo wordt elke vaat schoon met de laagst mogelijke verbruikskosten, en dat merk je in je portemonnee. Heb je snel een paar schone borden of kopjes nodig? Dat is geen probleem met de Time Manager-functie. Als je wilt kun je de afwas-cyclus inkorten tot de helft van de normale tijd. Voor nog meer energiebesparing is de Electrolux ESL7220RO uitgerust met een AutoOff-functie. De vaatwasser gebruikt op die manier absoluut geen energie tussen de cycli in. Electrolux past dus echt elk denkbaar middel toe om een zuinige vaatwasser te garanderen.
Flexibele indeling en speciale glazenrekken
Er is ruimte genoeg voor dertien couverts in deze afwasmachine. De manden en rekken zijn verstelbaar zodat je optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte. Voor bierglazen zijn er speciale houders en dankzij de SoftGrip-houders kunnen ook wijnglazen probleemloos in de vaatwasser worden geplaatst. Electrolux heeft aan alles gedacht. Deze machine heeft zelfs als één van de weinigen een speciale lade voor lange messen. Als je weet dat de Electrolux ESL7220RO ook een A scoort voor wasklasse en droogklasse, op vier temperaturen en vijf verschillende programma's ingesteld kan worden en bovendien een uitgestelde start timer heeft, dan is er maar één conclusie mogelijk: dit is een zeer complete vaatwasser met bijzonder efficiënt energie- en waterverbruik en een perfect schoon eindresultaat. Zo'n vaatwasser wil iedereen wel hebben.

Laatst bekende prijs: € 599.00

Bekijk alle Electrolux vaatwasser (inbouw) ESL7220RO reviews