Etna compacte vaatwasser VWT349WIT Outlet review

Etna compacte vaatwasser VWT349WIT Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Etna compacte vaatwasser VWT349WIT Outlet

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Etna compacte vaatwasser VWT349WIT
Deze compacte vaatwasser kan net zo veel als je gewend bent van een gewone vrijstaande vaatwasser. Ondanks het zeer bescheiden formaat passen er gewoon zes couverts in. Bovendien is de Etna VWT349WIT zeer zuinig, stil en snel in het gebruik.
Klein van buiten, groot van binnen
De Etna VWT349WIT is slechts 43,8 x 55 x 50 centimeter groot (hxbxd). Vooral de hoogte is daarmee opvallend bescheiden: klein genoeg om de machine bijvoorbeeld op een tafelmodel koelkast te kunnen plaatsen. Dat is dus ideaal voor kleinere huishoudens, maar ook voor mensen die er juist een vaatwasser bij willen. Tegelijkertijd hoef je amper in te leveren op de capaciteit. Er passen alsnog genoeg borden, bekers en bestek in om de vaat van zes personen te kunnen schoonmaken. Dat is mogelijk door een uitgekiend design, waardoor deze compacte vaatwasser daadwerkelijk klein van buiten en groot van binnen is!
Zes wasprogramma’s
Je hebt met deze vaatwasser de keuze uit zes verschillende programma’s: snel, normaal, intensief, multi-tablet, glas, en een extra zuinig spaarprogramma. Het snelle programma is krachtig genoeg om de gewone dagelijkse vaat te kunnen reinigen en is binnen een halfuurtje klaar. Dat is ideaal als je haast hebt. Je kunt op die manier zelfs gemakkelijk meerdere keren de machine draaien als je een keer veel gasten hebt. Mocht je langer de tijd hebben, dan kun je ook voor het zuinige spaarprogramma kiezen. Het normale programma gebruikt slechts 6,5 liter water, maar het spaarprogramma heeft nog minder nodig om de vaat toch goed schoon te krijgen.
Zuinig en stil
Ook qua energieverbruik is de Etna VWT349WIT zuinig te noemen. Het energieverbruik van het normale programma is slechts 0,61 kWu per cyclus, waarmee het apparaat een A+ energielabel heeft gekregen. Wat ook heel plezierig is, is dat de machine heel stil in het gebruik is. Het geluidsniveau is 49 dB, en dat is heel goed voor een vrijstaande vaatwasmachine.
Etna compacte vaatwasser VWT349WIT: klein maar fijn
Deze compacte vaatwasmachine is klein van formaat, maar groot van prestaties. Met ruimte voor zes couverts, zes wasprogramma’s en een zuinige en stille werking is het een uitstekende keuze als je een vrijstaande vaatwasser zoekt die weinig ruimte inneemt.

Laatst bekende prijs: € 219.00

Bekijk alle Etna compacte vaatwasser VWT349WIT Outlet reviews