Etna vaatwasser (inbouw) VW147SRVS review

Etna vaatwasser (inbouw) VW147SRVS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Etna vaatwasser (inbouw) VW147SRVS

Name
Review score

Product informatie:

Compacte afwasmachine van Etna
De ETNA VW147SRVS is een kleine inbouw afwasmachine met een breedte van maar 45 centimeter. De afwasmachine is ideaal als je een wat kleinere keuken hebt, of gewoon geen plek meer hebt in de keuken. De vaatwasser heeft energielabel A++ en is daarmee heel zuinig. Er zijn negen wasprogramma's zodat je voor elke type vaat het juiste programma in kunt stellen.
Vaatwasser met handige functies
De ETNA VW147SRVS heeft verschillende handige functies die ervoor zorgen dat de afwas effici├źnter gedaan wordt. Wil je dat de vaatwasser pas over een paar uur aangaat? Gebruik dan de uitgestelde start. Je kunt de afwasbeurt tot wel 24 uur uitstellen. De vaatwasser beschikt over negen programma's, dit zijn: voorspoelen, glas, spaarprogramma, spoelen, snel, normaal, intensief, multi-tablet en automatisch. De reinigingstemperaturen gaan van 45 graden tot 65 graden. Heb je een schaal met aangekoekte lasagne? Kies dan voor het intensieve programma. Breekbare glazen die zorg nodig hebben? In dit geval komt het glasprogramma goed van pas. Met de halve belading functie, kun je ook zonder veel water te verspillen een kleine afwas in de machine doen. De ETNA VW147SRVS biedt ruimte aan negen couverts en is op diverse manieren in te delen. De AquaStop zorgt dat de waterafvoer direct wordt afgesloten wanneer er een lek zit.
Voordelen van de ETNA VW147SRVS
Negen verschillende programmma's
Compact
Energiezuinig
Uitgestelde start mogelijk
Drogen gebeurt met restwarmte
Elektronische controle voor zout en glansmiddel
Bedieningspaneel van roestvrijstaal
Ook voor de kleine afwas
Een afwasmachine is niet alleen fijn als je met een heel groot gezin bent, een kleinere afwasmachine neemt ook veel werk van je over. Je kunt je focussen op lekker eten en hoeft niet meer op te zien tegen de afwas. Zoek je een betrouwbare en energiezuinige inbouw vaatwasser voor de kleine vaat? Dan is de ETNA VW147SRVS een goede keus.

Laatst bekende prijs: € 449.00

Bekijk alle Etna vaatwasser (inbouw) VW147SRVS reviews