Etna vaatwasser VWV547S review

Etna vaatwasser VWV547S review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Etna vaatwasser VWV547S

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Etna vaatwasser VWV547S
Deze Etna vaatwasser is smaller dan de meeste reguliere vaatwassers, waardoor zelfs keukens met weinig ruimte voorzien kunnen worden van deze handige hulp. Bovendien is het apparaat energiezuinig en heeft het vijf verschillende reinigingsprogramma's.
Zuinig met water en energie
Het A++ energielabel geeft al aan dat dit apparaat verstandig gebruik maakt van energie. Daardoor komt het gemiddelde jaarlijkse energieverbruik uit op maar 197 kilowattuur. Naast het zuinige gebruik van energie gaat het apparaat ook spaarzaam om met water. Het verbruik van het water is namelijk maar negen liter per wasbeurt.
Milieuvriendelijk en toch een schitterend schone vaat
Dat dit apparaat zuinig is met energie en water wil absoluut niet zeggen dat de vaatwasser geen uitstekende prestaties levert. Dankzij vijf verschillende reinigingsprogramma's kun je het programma namelijk aanpassen aan de vaat in de machine, waardoor je kunt rekenen op een perfect schoon resultaat. De vaatwasser kan de vaat reinigen op vier verschillende temperaturen: 40 °C, 45 °C, 50 °C en 60 °C. Zo kun je bij een sterk vervuilde vaak kiezen voor de hoogste temperatuur, en is het mogelijk om bij een licht vervuilde vaat het programma op 40 °C te laten draaien.
Smal apparaat met uitstekende prestaties
Dat de vaatwasser een breedte van maar 45 centimeter heeft wil niet zeggen dat er haast geen ruimte is om de vuile vaat in het apparaat te plaatsen. Alsnog heeft de vaatwasser namelijk plaats voor negen couverts en is het bovendien een optie om de bovenkorf te verstellen, waardoor je op eenvoudige wijze nog meer ruimte kunt maken.
Spaarzaam voor het milieu en zeer geschikt voor kleinere ruimtes
Deze Etna vaatwasser VWV547S kenmerkt zich door het smalle ontwerp dat prima geschikt is voor de kleinere keukens. Ondanks de smalheid van het apparaat is er alsnog ruimte voor negen couverts en kun je door het verstellen van de bovenkorf ook grotere kookgerei in het apparaat plaatsen. Bovendien gaat de vaatwasser spaarzaam om met energie, wat beter is voor het milieu én jouw portemonnee.

Laatst bekende prijs: € 299.00

Bekijk alle Etna vaatwasser VWV547S reviews

About the Author