Etna vaatwasser VWV549ZIL (Zilver) review

Etna vaatwasser VWV549ZIL (Zilver) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Etna vaatwasser VWV549ZIL (Zilver)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Etna vaatwasser VWV549ZIL, knap toestel met modern design
Ben je op zoek naar een kwalitatieve, vrijstaande vaatwasser die mooi past in een modern interieur, dan is de Etna vaatwasser je op het lijf geschreven. Het toestel kent een zeer strak design in een zilvergrijze kleur en is minimalistisch vormgegeven. Daar het vrijstaand is, heb je een grote vrijheid wat betreft de plaatsing binnen je keuken. Je hoeft geen nis te voorzien, een ruimte van 84,5 cm hoog, 59,8 cm breed en 60 cm diep is al wat je nodig hebt.
Kies het juiste programma voor je vaat met de Etna vaatwasser VWV549ZIL
Niet elke vaat is hetzelfde. Waar de ene vaat in een handomdraai klaar is zonder al teveel moeite, zal de andere een intensievere behandeling vragen. Met de Etna vaatwasser VWV549ZIL is dit geen enkel probleem. De vaatwasser heeft verschillende programma's waaruit je kunt kiezen zodat je altijd een optimaal resultaat bereikt. Bij zeer vuile vaat kies je bijvoorbeeld voor intensief reinigen, waar het spaarprogramma ideaal is voor lichtvervuilde vaat.
Zuinig toestel met een ruime inhoud
Binnenin de Etna vaatwasser VWV549ZIL is ruimte voor niet minder dan 12 couverts. Bovendien kan je de bovenkorf in hoogte verstellen zodat je ook grotere pannen en potten in de vaatwasser kunt doen. Het bestek zet je in de hiervoor ontworpen mand. Zo ben je zeker van een prima reiniging en is het nadien ook makkelijk om alles uit te laden. Wat betreft verbruik valt de Etna vaatwasser VWV549ZIL in een A+ energie-effici├źntieklasse.
Handige functies bij de Etna vaatwasser VWV549ZIL
Zout en glansmiddel hebben een grote invloed op de zuiverheid van de vaat. Het is dus belangrijk dat zij altijd voldoende aanwezig zijn in de machine. Helaas wordt dit wel eens over het hoofd gezien. Bij de Etna vaatwasser VWV549ZIL is dat niet langer een risico. Het toestel geeft zelf aan of er nog voldoende glansmiddel en zout aanwezig is voor je het laat draaien. Zo kun je beiden aanvullen wanneer het nodig is en ben je verzekerd van een stralende vaat.

Laatst bekende prijs: € 298.00

Bekijk alle Etna vaatwasser VWV549ZIL (Zilver) reviews

About the Author