Exquisit vaatwasser (inbouw) EGSP1131EA review

Exquisit vaatwasser (inbouw) EGSP1131EA review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Exquisit vaatwasser (inbouw) EGSP1131EA

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Energiezuinige Exquisit EGSP1131EA
De Exquisit EGSP1131EA is een inbouw vaatwasser die de afwas binnen no-time gedaan heeft. Het korte wasprogramma heeft je vaat binnen 40 minuten weer schoon. Het is een energiezuinige afwasmachine met energielabel A++. Is de afwasmachine nog niet helemaal vol? Dan kun je hem toch zonder schuldgevoel laten draaien. De halve beladingsfunctie gebruikt minder water en minder energie.
Functies van de Exquisit EGSP1131EA
De inbouw afwasmachine heeft zes wasprogramma's. De verschillende programma's reinigen je vaat met temperaturen tussen de 45 en 60 graden. Was je borden en bestek, dan kies je voor een heet programma. Wijnglazen of grote koksmessen moeten juist op een kouder programma. Zelfs de producten die met zorg gewassen moeten worden kunnen in de Exquisit EGSP1131EA. Met de startuitstelfunctie bepaal je zelf wanneer de afwasmachine aan gaat. Zo kan het dat de machine pas begint te draaien, als jij de deur al uit bent. Je bent zelf in controle over de tijd.
Voordelen van Exquisit op een rijtje
Energielabel A++
Veilig dankzij waterstop
Ruimte voor 12 couverts
Een speciaal programma voor elk type afwas
Flexibele start
De inbouw afwasmachine van Exquisit bij BCC
Een inbouw afwasmachine, zoals deze van Exquisit, is mooi weggewerkt in de keuken. Ben je op zoek naar een inbouw afwasmachine die functioneel, effici├źnt, veilig en betrouwbaar is? Dan is de Exquisit EGSP1131EA een goede keus. Met deze afwasmachine is al je afwas snel weer stralend schoon.

Laatst bekende prijs: € 329.00

Bekijk alle Exquisit vaatwasser (inbouw) EGSP1131EA reviews

About the Author