Indesit vaatwasser (inbouw) DIF04B1EU Outlet review

Indesit vaatwasser (inbouw) DIF04B1EU Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Indesit vaatwasser (inbouw) DIF04B1EU Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

INDESIT DIF04B1EU
Met ruimte voor 13 couverts, een aanwezig bovenrek dat in hoogte verstelbaar is en vier verschillende wasprogramma's, heeft deze vaatwasser van Indesit alles wat je nodig hebt om jouw vaat weer te laten blinken.
Genoeg ruimte voor al jouw vuile vaat
De mogelijkheid om 13 couverts in het apparaat te plaatsen, wil zeggen dat je elke keer de vuile vaat van wel 13 mensen in het apparaat kwijt kunt. Het in hoogte verstelbare bovenrek is een zeer prettige oplossing als je het niet zit zitten om pannen en schalen alsnog met de hand af te wassen.
Kies het juiste wasprogramma
Als je het apparaat wilt laten draaien, heb je de keuze uit vier verschillende wasprogramma's, zoals: eco, normaal, intensief en voorwas. Dankzij de diverse programma's heb je elke dag weer de keuze om het programma te kiezen dat het beste past bij jouw vuile vaat. Is de vaat erg vuil? Kies dan voor intensief. Het eco programma komt zeer goed van pas als je graag energie wilt besparen en het prettig vindt om rekening te houden met het milieu.
Een zuinig en veilig apparaat
Omdat de vaatwasser extra zuinig omgaat met energie heeft het apparaat een energie-effici├źntieklasse van A+ gekregen. De vaatwasser verbruikt jaarlijks 295 kilowattuur. Dit heeft als voordeel dat je kunt genieten van een lagere energierekening. Daarnaast is het lage energieverbruik ook beter voor het milieu. Dankzij de aanwezige AquaStop-functie is er een beveiligingsklep aanwezig die de watertoevoer afsluit bij een eventuele lekkage. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de omgeving rondom de vaatwasser kan beschadigen door een lekkage.
Maak het jezelf gemakkelijker
Ben je het zat om alle vaat met de hand af te wassen? En lijkt het soms wel alsof er geen einde komt aan al die afwas? Dan is deze Indesit zeker een aanrader. Met voldoende ruimte voor de vaat van maar liefst 13 personen en vier handige wasprogramma's, heb je in een handomdraai weer een blinkend schone vaat.

Laatst bekende prijs: € 299.00

Bekijk alle Indesit vaatwasser (inbouw) DIF04B1EU Outlet reviews

About the Author