Indesit vaatwasser (inbouw) DPG16B1ANX review

Indesit vaatwasser (inbouw) DPG16B1ANX review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Indesit vaatwasser (inbouw) DPG16B1ANX

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Indesit DPG16B1ANX: zorgeloos afwassen met een betaalbaar topapparaat
Waarschijnlijk ken je allang het gemak van een goede vaatwasser. In deze tijd zijn er nog maar weinig huishoudens te vinden die niet beschikken over een goed werkende machine die op efficiënte wijze een vervelend karwei als de afwas uit handen neemt. Zorgeloos de vaat doen met een betaalbaar topapparaat is nu mogelijk met de Indesit DPG16B1ANX.
Het juiste evenwicht tussen techniek en gebruikersgemak
Indesit is een gerenommeerd merk met jarenlange ervaring. De semi-inbouw Indesit DPG16B1ANX vaatwasser biedt je precies het juiste evenwicht tussen techniek en gebruikersgemak voor een aantrekkelijke prijs. Dit apparaat heeft een eenvoudige bediening, een opvallend energiezuinige werking en een comfortabel geluidsniveau van 49 dB. Er is in deze vaatwasser gemakkelijk plaats voor 13 couverts. De verschuifbare bestekbak zorgt daarbij voor een extra praktisch gebruik. Je kunt kiezen uit 6 verschillende programma’s voor een ultiem wasresultaat. Zo zijn er bijvoorbeeld het Intensief en het Eco programma waarmee je een diepe reiniging en een milieubesparende werking kunt verwachten. En vanzelfsprekend heeft dit model een functionele waterstop beveiliging. Met de aanschaf van de Indesit DPG16B1ANX kies je voor aantrekkelijke specificaties zoals onder andere:
mogelijkheden tot integratie in je keuken
een modern ontwerp
plaats voor 13 couverts
eenvoudige bedieningsmogelijkheden
een energiezuinige werking door Energie-efficiëntieklasse A+
een stille werking van 49 dB
een praktische verschuifbare bestekbak
6 innovatieve programma’s
een betrouwbare waterstopfunctie
een eenvoudige bediening voor optimaal gemak
Wil je voor een zeer scherpe prijs optimaal profiteren van een technisch hoogwaardige vaatwasser van een ervaren topfabrikant, dan zit je met de Indesit DPG16B1ANX echt helemaal goed.

Laatst bekende prijs: € 356.00

Bekijk alle Indesit vaatwasser (inbouw) DPG16B1ANX reviews