Miele vaatwasser (inbouw) G4203SCIAC.RVS review

Miele vaatwasser (inbouw) G4203SCIAC.RVS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele vaatwasser (inbouw) G4203SCIAC.RVS

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Miele G4203SCIAC.RVS inbouwvaatwasser: geschikt voor al je vaat
Zoek je een vaatwasser waaraan je al je vaat met een gerust hart kunt toevertrouwen? De Miele G4203SCIAC.RVS behandelt je afwas met de grootste zorg en hij is ook nog eens superzuinig in het gebruik!
De Miele G4203SCIAC.RVS is een geïntegreerde inbouwvaatwasser die is uitgerust met de nieuwste Miele-technologie: ThermoSpaar, Comfort en MultiComfort orven om je vaat in te ruimen en een deur die is uitgerust met ComfortClose. Miele maakt het je graag gemakkelijk en maakte met de G4203SCIAC.RVS een machine die niet alleen aangekoekte etensresten verwijdert, maar ook je delicate glaswerk met zorg behandelt.
Zuinig, zuiniger, zuinigst
De nieuwste generatie Miele-vaatwassers blinkt uit in zuinigheid. Zo is de G4203SCIAC.RVS uitgerust met het innovatieve ThermoSpaar. Hiermee springt Miele in op het gemak van de warmwaterkranen. Door de G4203SCIAC.RVS aan te sluiten op een warmwateraansluiting van maximaal 60°C, kun je tot wel 40 procent energie besparen, omdat het water al op temperatuur is. Daarnaast gebruikt hij met 6,5 liter water in het programma Automatic minder water dan wanneer je met de hand afwast. Bovendien kun je hem tot 24 uur van tevoren instellen. En met het ECO-wasprogramma bespaar je nog eens extra. Extra vuile vaat wordt met het Intensief-programma weer glanzend schoon en je kwetsbare glaswerk en serviesgoed wordt met zorg gereinigd in het Speciaal-wasprogramma.
Flexibel inruimen met Comfort-korven
De Miele G4203SCIAC.RVS biedt je alle gemak bij het in- en uitruimen van de vaatwasser, want hij is uitgerust met de door Miele ontwikkelde Comfort-korven. Zo kun je het bovenrek in hoogte verstellen én je kunt het schuin zetten, bijvoorbeeld als je eens wat grotere pannen hebt. Het onderste rek heeft een MultiCormfort gedeelte, waarin je grotere borden, snijplanken en schalen ruimtesparend kunt plaatsen. Wat wegens succes wel al 25 jaar is gebleven, is de besteklade, waarin de bestekdelen los van elkaar liggen. Ten slotte zijn de Comfort-korven uitgerust met ergonomische handgrepen, zodat het in- en uitruimen nog eenvoudiger gaat. Zo maakt de Miele G4203SCIAC.RVS het je wel heel gemakkelijk!

Laatst bekende prijs: € 749.00

Bekijk alle Miele vaatwasser (inbouw) G4203SCIAC.RVS reviews

About the Author