Miele vaatwasser (inbouw) G4310SCIBRWS review

Miele vaatwasser (inbouw) G4310SCIBRWS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele vaatwasser (inbouw) G4310SCIBRWS

Product informatie:

De inbouwvaatwasser Miele 64310SCIBRWS: energiezuinig en duurzaam
De Miele 64310SCIBRWS is een inbouwvaatwasmachine die plaats biedt voor 14 couverts. Je kunt maar liefst zes verschillende programma's gebruiken. Sterk vervuilde vaat voorspoelen is ook mogelijk. Dit toptoestel beschikt over heel wat handige features, zoals bijvoorbeeld een besteklade of een aansluiting op de warmwaterleiding. Je vaatwasser in- en uitruimen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Bij deze Miele 64310SCIBRWS schuif je de lades geruisloos uit het toestel aan de hand van de ergonomische rekgrepen. Het bovenrek is bovendien in de hoogte verstelbaar. Nog een handigheid is dat er een vaste servieshouder voorzien is. Dit alles maakt deel uit van de Comfort-rekuitvoering. In het Multi Comfort-onderrek kun je borden verdelen over drie rijen en geef je ook snijplanken en dienbladen een plaats.
ComfortClose met ingenieus veersysteem
De deur van het toestel openen is aangenaam en comfortabel. De Comfort Close-deur sluit zich zacht maar toch perfect af en blijft in elke positie staan dankzij een ingenieus systeem met veren. Je bestek fonkelt steeds als nieuw dankzij de besteklade bovenin dit toestel. In deze lade leg je elk stuk bestek los van elkaar zodat er geen plekjes op komen. Bovendien is een besteklade hygiënisch, want je neemt het schone bestek gemakkelijk aan het handvat vast. Een wondje door de punt van een mes sluit je ook uit door messen netjes in de besteklade in te ruimen.
ThermoSpaar-functie: sluit het toestel aan op de warmwaterleiding
Zijn je borden, kopjes, schoteltjes en bestek steeds glanzend schoon, dan geniet je zo veel meer van je keuken. Om alle types vaat optimaal te wassen, maak je gebruik van één van de zes verschillende wasprogramma's. Bovendien kun je dit toestel aansluiten op je warmwaterleiding. Deze ThermoSpaar-functie maakt de wasprogramma's korter. Bovendien bespaart het je heel wat op je energiefactuur. Je kunt de start van het wasprogramma met 24 uur uitstellen. Kortom, ben je op zoek naar een inbouwvaatwasser die heel zuinig in energieverbruik is, maar tegelijk je vaat laat fonkelen, dan is de Miele vaatwasser (inbouw) G4310SCIBRWS jouw toestel!

Laatst bekende prijs: € 749.00

Bekijk alle Miele vaatwasser (inbouw) G4310SCIBRWS reviews

About the Author