Miele vaatwasser (inbouw) G4310SCICLST review

Miele vaatwasser (inbouw) G4310SCICLST review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele vaatwasser (inbouw) G4310SCICLST

Product informatie:

De Miele 6431SCICLST : duurzaamheid met CleanSteel-accent
De Miele 6431SCICLST is een inbouwvaatwasmachine met een praktisch en mooi CleanSteel bedieningspaneel. Het bedieningspaneel van deze vaatwasser heeft een oppervlak van roestvrij staal en is afgewerkt met hoogwaardig CleanSteel. Dit maakt het onderhoud gemakkelijk. Je houdt het oppervlak zeer eenvoudig en zonder reinigingsmiddelen schoon. Bovendien zie je geen vingerafdrukken. De CleanSteel-afwerking is ook gewoon mooi, zowel in een klassieke als in een moderne keuken. Om de deur gemakkelijk open te maken en te sluiten, is de De Miele 6431SCICLST uitgerust met een ergonomische handgreep. De deur blijft in elke stand staan.
Bespaar water en energie met de ThermoSpaar-functie
Energie en water besparen? Het kan met de ThermoSpaar-functie. Met deze functie sluit je het toestel aan op de warmwaterleiding, waardoor de vaatwasser niet zelf het water moet verwarmen. Dit maakt de wasprogramma's bovendien een stuk korter. Een vaatwasser moet je jarenlang comfortabel kunnen openen en sluiten. Miele heeft hieraan gedacht met de ComfortClose-functie. Daarmee kun je de deur zacht openen en sluiten. Bovendien blijft de deur in elke stand staan. De Miele 6431SCICLST is uitgerust met een besteklade, wat heel praktisch is om je vorken, messen en lepels op te bergen. Elk stuk bestek ligt helemaal vrij en bij het uitruimen van je toestel neem je de stukken vast aan het handvat, wat goed is voor de hygi├źne.
Elke plek optimaal benutten met MultiComfort-indeling
Dankzij de MultiComfort-indeling benut je elke plek van je vaatwasser optimaal. Je plaatst borden onderaan in drie rijen. Bovendien kun je de bovenkorf in de hoogte verstellen, waardoor je plaats vrij maakt voor grote potten of koekenpannen. De Miele 6431SCICLST is geschikt voor 13 couverts. Voor elke nieuwe vaat kies je het wasprogramma dat het best bij het type vaatgoed past. Controlelampjes tonen je wanneer je zout of glansmiddel moet bijvullen. Kortom, ben je op zoek naar een hoogstaande vaatwasser en ben je gecharmeerd door de unieke Clean Steel-look van Miele, dan is de Miele vaatwasser (inbouw) G4310SCICLST jouw volgende vaatwasser!

Laatst bekende prijs: € 749.00

Bekijk alle Miele vaatwasser (inbouw) G4310SCICLST reviews

About the Author