Miele vaatwasser (inbouw) G4385SCVIXXL review

Miele vaatwasser (inbouw) G4385SCVIXXL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele vaatwasser (inbouw) G4385SCVIXXL

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Tijd voor leukere dingen dan de afwas
Een vaatwasser bespaart je een hoop werk. Je kunt optimaal van je eten genieten zonder tegen de berg afwas op te zien. De Miele inbouw vaatwasser G4385SCVIXXL zorgt voor ultiem gebruiksgemak en een stralend schone vaat. Zo kun je je tijd heel wat leuker besteden en blijft je aanrecht lekker schoon.
Een vaatwasser met handige functies
De Miele inbouw vaatwasser G4385SCVIXXL beschikt over vele handige functies. Zo is de vaatwasser heel praktisch; de deur gaat makkelijk open en blijft precies op de stand staan die jij kiest. Wil je dat de afwas schoon is als je 's avonds thuiskomt zonder dat de machine muf gaat ruiken? Je kunt de vaatwasser tot wel 24 uur van te voren instellen met de voorprogrammering. Hij kan dus precies klaar zijn als jij binnen komt lopen. De vaatwasser is makkelijk te bedienen en je ziet op ieder moment hoe lang het nog duurt voor hij klaar is. De duur van het programma is afhankelijk van het programma dat je kiest. Zo is er een speciaal programma voor delicate vaat en een intensief programma voor bijvoorbeeld hele aangekoekte ovenschalen. In de Miele inbouw vaatwasser G4385SCVIXXL kun je al je afwas kwijt. Het onderste rek heeft een multi-comfort gedeelte. Dit betekent dat je hier zowel glazen als grote pannen en schalen in kwijt kunt.
Voordelen van de Miele inbouw vaatwasser G4385SCVIXXL op een rij
Ergonomische handvatten
Energiezuinig
Plek voor al je afwas
Diverse programma's van kort tot intensief
Eenvoudig te bedienen dankzij duidelijke instructies
Volledig ingebouwd in je keuken
Zuinig een schone vaat
Ben je op zoek naar een goede afwasmachine die je vaat intensief reinigt en niet te veel energie verbruikt? Dan is de Miele inbouw vaatwasser G4385SCVIXXL een goede optie. De afwasmachine van Miele beschikt over energielabel A++ en heeft een energiebesparend eco-programma. Ook kun je de vaatwasser aansluiten op warmwater en daarmee tot wel 40% energie besparen.

Laatst bekende prijs: € 879.00

Bekijk alle Miele vaatwasser (inbouw) G4385SCVIXXL reviews

About the Author