Miele vaatwasser (inbouw) G6060SCVI review

Miele vaatwasser (inbouw) G6060SCVI review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele vaatwasser (inbouw) G6060SCVI

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Een zuinige vaatwasser met topprestaties
Koop je de Miele G6060SCVI, dan heb je een energiezuinige vaatwasser die je vaat mooi schoon wast. De indeling van de vaatwasser kun je zelf bedenken, alle rekken zijn er makkelijk uit te halen. De Miele G6060SCVI beschikt over verschillende programma's, zodat je het programma aan kunt passen aan de afwas die je wil doen.
Volledig geïntegreerde vaatwasser
Er zijn verschillende inbouwvaatwassers. Dit is een vaatwasser die volledig geïntegreerd is in de keuken. Met een volledig geïntegreerde vaatwasser kun je van de buitenkant niet zien dat er een vaatwasser staat. Ook het paneel waarmee je de vaatwasser kan bedienen zit aan de binnenkant en is van buitenaf niet te zien. Een groot voordeel hiervan is dat de keuken mooi strak blijft en niet rommelig wordt door de vele apparaten. De Miele vaatwasser heeft AutoOpen-droging. Als de afwas klaar is, opent de deur automatisch en kan het drogen direct beginnen. Heel handig als je de machine aan doet voordat je naar je werk gaat. Gebruik je het Automatic programma? Dan verbruik je maar 6,5 liter water en krijg je toch een schone vaat.
De voordelen van de Miele G6060SCVI op een rijtje
Zuinig met energielabel A+++
Flexibel in te richten
3D besteklade voor stralend schoon bestek
Perfect GlassCare zorgt voor een langdurige glans van je glazen
Zoek je een goede en betrouwbare inbouwvaatwasser, die je afwas met gemak schoon wast? Dan is de Miele G6060SCVI een goede keus. Geniet van je eten en maak je geen zorgen om de afwas die daarna komt. Met de Miele G6060SCVI is dit namelijk geen probleem!

Laatst bekende prijs: € 1179.00

Bekijk alle Miele vaatwasser (inbouw) G6060SCVI reviews