Miele vaatwasser (onderbouw) G4310SCUBRWS review

Miele vaatwasser (onderbouw) G4310SCUBRWS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele vaatwasser (onderbouw) G4310SCUBRWS

Product informatie:

Duurzaamheid en ergonomie gaan hand in hand bij de Miele 4310SCUBRWS
Die Miele 4310SCUBRWS is een onderbouw of vrijstaande vaatwasser. De duurzame motor en de ergonomische functies maken van deze vaatwasser een toestel waar je jarenlang plezier van hebt. Een vaatwasser is een toestel dat je dagelijks opent en sluit. Daarom is een goede afsluiting en een sterk deurmechanisme belangrijk. Miele heeft hieraan gedacht met het Comfort Close-systeem. De deur openen en sluiten gaat heel soepel, maar tegelijk sluit je het toestel perfect af als je de deur sluit. Bovendien heeft de deur een ergonomische handgreep. De rekken schuif je ook gemakkelijk in en uit het toestel aan de hand van ergonomische handgrepen.
MultiComfort-indeling met drie rijen borden
Grote potten, snijplanken, plateaus en borden geef je allemaal hun plaats dankzij de MultiComfort-functie van dit toestel. Hiermee kun je borden over maar liefst drie rijen verdelen in het onderrek. Het bovenrek kun je verstellen in de hoogte. Daarnaast is er ook nog eens een vaste servieshouder voor delicate kopjes en schoteltjes. Het leegmaken van je vaatwasser is een echt plezier dankzij de MultiComfort-functie. Het bestek geef je een aparte plaats in de uitschuifbare besteklade van dit toestel. Vorken, messen of lepels plaats je er vlak in, waardoor elk stuk apart ligt en alle vuil weggespoeld wordt. Bij het uitruimen neem je het bestek vast aan het handvat, wat van deze besteklade een meerwaarde biedt op het vlak van hygi├źne en veiligheid.
Beladingssensor en SensorDry-functie
De Miele 4310SCUBRWS is uitgerust met een beladingssensor. Daardoor bepaalt de vaatwasser op basis van het gewicht autonoom de hoeveelheid water die nodig is. Dit zorgt voor een besparing op je energiefactuur. Bovendien hoef je ook niet te wachten tot je vaatwasser helemaal gevuld is om een programma te laten lopen. De SensorDry-functie van dit toestel is innovatief en energiebesparend. De temperatuur in de keuken bepaalt mee hoe lang de vaat moet drogen. Om elk type vaat optimaal te behandelen, maak je een keuze uit een intensief, een kort of een ecologisch programma. Ook een automatisch wasprogramma en een programma specifiek voor glas is mogelijk. Kortom, ben je op zoek naar een vrijstaande vaatwasser van topkwaliteit, dan is de Miele vaatwasser (onderbouw) G4310SCUBRWS echt een toestel voor jou.

Laatst bekende prijs: € 589.00

Bekijk alle Miele vaatwasser (onderbouw) G4310SCUBRWS reviews

About the Author