Miele vaatwasser (onderbouw) G4310SCUCLST review

Miele vaatwasser (onderbouw) G4310SCUCLST review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele vaatwasser (onderbouw) G4310SCUCLST

Product informatie:

Miele vaatwasser (onderbouw) G4310SCUCLST met praktische besteklade
In tegenstelling tot de meeste vaatwassers is de Miele vaatwasser (onderbouw) G4310SCUCLST uitgerust met een besteklade in plaats van een bestekmandje. Hierdoor komt al je bestek los van elkaar in de vaatwasser te liggen. Dit vermijdt krassen en zorgt ervoor dat het bestek grondiger gereinigd kan worden. Ook het droogproces verbetert met een bestek lade.
Kies voor een optimale ruimte met de Miele vaatwasser (onderbouw) G4310SCUCLST
Niet enkel het bestek, maar ook de rest van de vaat kan moeiteloos in de Miele vaatwasser (onderbouw) G4310SCUCLST geplaatst worden zonder dat de verschillende stukken elkaar aanraken. Het unieke MultiComfort-gedeelte biedt ruimte aan borden van verschillende maten. Ze kunnen verdeeld worden over 3 rijen met softpinnen. Deze softpinnen kunnen naar beneden geklapt worden wanneer je potten of pannen in de machine wil laden. Bovenaan heb je ruimte voor glazen of kopjes. In totaal is er plek voor niet minder dan 14 couverts in de vaatwasser.
Integreer de Miele vaatwasser (onderbouw) G4310SCUCLST moeiteloos in je keuken
Dankzij het onderbouwmodel kan de Miele vaatwasser (onderbouw) G4310SCUCLST perfect geïntegreerd worden in elke keuken. Je dient alleen een nis te voorzien met een hoogte van 87 cm, een breedte van 60 cm en een diepte van 55,5 cm. Zo is je vaatwasser onopvallend aanwezig. Bovendien heeft deze vaatwassen een geluidsniveau van slechts 46 dB waardoor hij ook geschikt is voor een open keuken. Je hebt geen last van een storend geluid op de achtergrond wanneer hij draait.
Kies voor een zuinige machine met de Miele vaatwasser (onderbouw) G4310SCUCLST
Met zijn verbruik van 266 kWu op jaarbasis kan je de Miele vaatwasser (onderbouw) G4310SCUCLST gerust een zuinige vaatwasser noemen. Hij valt binnen een A++ klasse en verbruikt tot 20% minder energie dan machines met dezelfde capaciteit die in een hogere energie-efficiëntieklasse vallen. Wat het waterverbruik betreft, mag je rekenen op 3360 liter per jaar, aangenomen dat je de vaatwasser op regelmatig basis laat draaien. Met dit toestel kan je na het eten dadelijk genieten en hoef je geen uur meer bezig te zijn met de vaat.

Laatst bekende prijs: € 634.00

Bekijk alle Miele vaatwasser (onderbouw) G4310SCUCLST reviews

About the Author