Miele vaatwasser (onderbouw) G4310UBRWS review

Miele vaatwasser (onderbouw) G4310UBRWS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele vaatwasser (onderbouw) G4310UBRWS

Product informatie:

Groot in schoon
Met een Miele vaatwasser haal je kwaliteit in huis en dat geldt beslist voor de Miele vaatwasser (onderbouw) G4310UBRWS. Het apparaat is zuinig met energie, heeft een flexibele indeling en kan prima afwassen en drogen.
Hoge kwaliteit
Miele is een topmerk dat zich continu blijft verbeteren. Voor vaatwassers is het nieuwe reinigingsprogramma QuickPowerWash ontwikkeld om binnen een uur toch maximaal schone en droge resultaten te behalen. De snelle cyclus is mogelijk dankzij de speciale vaatwastabletten van Miele die binnen enkele minuten oplossen zodat de reinigingskracht direct actief wordt. Een standaard programma duurt 172 minuten maar je kunt de Miele vaatwasser (onderbouw) G4310UBRWS ook instellen op halve belading of Eco-programma. De maximale reinigingstemperatuur is 75 ┬░C en daarmee wordt ook een vette en vervuilde vaat helemaal schoon. Bovendien is de Miele vaatwasser (onderbouw) G4310UBRWS ook in staat alles, dus ook plastic, helemaal te drogen. Was- en droogresultaat scoren het hoogst haalbare label: klasse A. Daarmee onderstreept Miele zijn kwaliteit duidelijk.
Interieur op maat
De Miele vaatwasser (onderbouw) G4310UBRWS past in een standaardruimte van 60 centimeter breed en minimaal 80,5 centimeter hoog. De deur kan elke gewenste stand open blijven staan en beweegt licht en soepel. De Miele vaatwasser (onderbouw) G4310UBRWS heeft ruimte voor dertien couverts en is door de flexibele rekken ook geschikt voor grote schalen. De bovenkorf is in hoogte verstelbaar, de bestekkorf is uitneembaar en door het inklappen van de bordensteunen kan in de onderste korf ruimte gemaakt worden voor grote pannen of schalen. Zo kun je altijd de optimale indeling kiezen en zoveel mogelijk servies tegelijk afwassen. De Miele vaatwasser (onderbouw) G4310UBRWS heeft energielabel A++ en is dus zuinig in het gebruik, en dat is een voordeel dat telt bij een apparaat dat vrijwel dagelijks gebruikt wordt. Natuurlijk is het ook mogelijk de start uit te stellen, de resterende tijd af te lezen en heeft de vaatwasser een AquaStop-beveiliging. Kortom, de Miele vaatwasser (onderbouw) G4310UBRWS is een betrouwbare vaatwasser met goede prestaties die je veel gemak geeft en lang meegaat.

Laatst bekende prijs: € 589.00

Bekijk alle Miele vaatwasser (onderbouw) G4310UBRWS reviews

About the Author