Miele vaatwasser (onderbouw) G4930SCU RVS Outlet review

Miele vaatwasser (onderbouw) G4930SCU RVS Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele vaatwasser (onderbouw) G4930SCU RVS Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Een schone vaat met de MIELE G4930SCU RVS
Zie je nu al op tegen het avondje gezellig eten met vrienden? Alleen omdat de afwas er na zo vervelend is? De Miele G4930SCU RVS is een onderbouwvaatwasser die met gemak de vaat voor je doet. Het is een ruime vaatwasser die je op verschillende manieren in kan richten. Zo kun je al je afwas er in kwijt. Heb je ervaring met vaatwassers en past het grote bestek er niet in? Daar heb je bij de Miele G4930SCU RVS geen last van. Dankzij de 3D-besteklade passen zelfs de grootste lepels in de machine.
De zes programma's van de Miele vaatwasser
Eco
Normaal 55 graden
Speciaal
Kort
Automatic
Intensief
Het eco programma is het meest zuinige- en waterbesparende programma. Met het normale programma is je afwas snel schoon. Kostbaar servies gaat op het speciale programma, hier wordt de vaat temperatuurgevoelig gereinigd. Met het korte programma wast de vaatwasser twee keer zo snel en automatic is goed voor aangekoekte resten. Afwas dat wel tegen een stootje kan en ├ęcht vies is, kan op het intensief programma.
Geniet van het gemak van Miele G4930SCU RVS
Ben je op zoek naar een goede en betrouwbare vaatwasser waar alles in past? Kies dan voor de Miele G4930SCU RVS. De vaatwasser met energielabel A is stil in gebruik en wast je vaat mooi schoon. Met de Miele vaatwasser kun je nog meer van je eten genieten. Want eten smaakt nog lekkerder, als je weet dat de afwas gedaan wordt.

Laatst bekende prijs: € 779.00

Bekijk alle Miele vaatwasser (onderbouw) G4930SCU RVS Outlet reviews

About the Author