Miele vaatwasser (onderbouw) G6620SCUCLST Outlet review

Miele vaatwasser (onderbouw) G6620SCUCLST Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele vaatwasser (onderbouw) G6620SCUCLST

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Miele G6620SCUCLST: een moderne vaatwasser met veel mogelijkheden
Afwassen doe je al lang niet meer met de hand. Een functionele vaatwasser is dan ook niet meer weg te denken uit een eigentijds huishouden waarin gemak en comfort belangrijk zijn. Met de MIELE G6620SCUCLST kies je voor een moderne vaatwasser met veel mogelijkheden.
Efficiënt en zuinig afwassen
Een goede afwasmachine doet precies wat je ervan mag verwachten: efficiënt en zuinig afwassen. De MIELE G6620SCUCLST onderbouwafwasautomaat voldoet wat dat betreft precies aan je wensen en is ook nog eens perfect te integreren in je keuken. Je kunt in dit topmodel 14 couverts kwijt waarbij de 3 D-besteklade je uitstekende diensten bewijst. Het reinigingsklasse A-label verzekert je voor normaal vervuild vaatwerk binnen 58 minuten van de beste reinigings- en droogresultaten. Natuurlijk beschikt deze allround vaatwasser over een AquaStop-functie en een helder display. Het gepatenteerde AutoOpen-droging systeem opent de deur van het apparaat automatisch na afloop van het afwasprogramma. De innovatieve Miele-rekuitvoering verschaft je nog meer gemak bij het laden en uitladen van de MIELE G6620SCUCLST. Met deze uitstekende vaatwasser kies je voor:
een modern design
optimale integratiemogelijkheden in je keuken
energie-efficiëntieklasse A+++-10%
een comfortabel geluidsniveau van 44 dB
een 24-uurs startvertraging
een functionele AquaStop-functie
Verschillende efficiënte wasprogramma’s
ruimte voor 14 couverts
mogelijkheden voor een halve belading
een resterende tijdsindicatie
een veilig kinderslot
droogklasse A
De MIELE G6620SCUCLST is een zeer goede keuze als je kiest voor de ultieme kwaliteit van een betrouwbaar merk met jarenlange ervaring op het gebied van hoogwaardige huishoudelijke apparatuur. Met dit model ben je verzekerd van jarenlang probleemloos vaatwassen.

Laatst bekende prijs: € 899.00

Bekijk alle Miele vaatwasser (onderbouw) G6620SCUCLST reviews

About the Author