Pelgrim vaatwasser (inbouw) GVW430RVS review

Pelgrim vaatwasser (inbouw) GVW430RVS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Pelgrim vaatwasser (inbouw) GVW430RVS

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Pelgrim GVW430RVS vaatwasser: topkwaliteit van een topmerk
Afwassen met de hand behoort absoluut tot het verleden. Vieze onhygiënische afwasborstels zijn in veel huishoudens allang vervangen door functionele vaatwassers met een hygiënische werking. De Pelgrim GVW430RVS inbouw vaatwasser geeft je de beschikking over de topkwaliteit die je van een topmerk mag verwachten.
Optimale resultaten en veel praktisch gebruikersgemak
Als je probleemloos wilt kunnen afwassen, dan moet je natuurlijk een duurzaam apparaat aanschaffen dat volledig aansluit op jouw persoonlijke wensen en eisen. Je kunt de Pelgrim GVW430RVS prachtig integreren in je keuken. Daarnaast heeft deze machine ruimte voor 12 couverts. De 6 wasprogramma’s stellen je in staat om altijd exact de juiste reinigingsmethode te kiezen die je eenvoudig op het overzichtelijke bedieningspaneel aan de voorkant kunt instellen. Tussen de programma’s vind je ook een handig programma voor een halve lading. Energieklasse A en de zeer stille geluidsopbrengst van 45 dB maken van deze vaatwasser een aantrekkelijke aanschaf op alle fronten. De in hoogte verstelbare bovenkorf en de neerklapbare bordenrekken zorgen voor maximale flexibiliteit bij het inrichten. Het speciale programma voor glaswerk en de snel spoelen functie doen nog eens een schepje bovenop de functionaliteit. En dan zijn er ook nog het eco-spaarprogramma en de uitgestelde startfunctie die de Pelgrim GVW430RVS nog meer de moeite waard maken. Met deze afwasautomaat kies je voor:
een perfect te integreren model
aantrekkelijke moderne vormgeving
ruimte voor 12 couverts
6 verschillende efficiënte wasprogramma’s
en overzichtelijk bedieningspaneel
een speciaal programma voor een halve lading
een fluisterstille werking van 45 dB
een praktisch verstelbare bovenkorf
handige neerklapbare bordenrekken
een eco-spaarprogramma voor maximale kostenbesparing
een snel spoelen functie
een speciaal programma voor glaswerk
De veelzijdige Pelgrim GVW430RVS vaatwasser is een goede aanschaf als je kiest voor efficiëntie, betrouwbaarheid, duurzaamheid en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Laatst bekende prijs: € 725.00

Bekijk alle Pelgrim vaatwasser (inbouw) GVW430RVS reviews

About the Author