Pelgrim vaatwasser (inbouw) GVW487ONY review

Pelgrim vaatwasser (inbouw) GVW487ONY review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Pelgrim vaatwasser (inbouw) GVW487ONY

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Een volledig geintegreerde vaatwasser van topkwaliteit
Een functionele vaatwasser is niet meer weg te denken uit een modern huishouden. In een complete keuken, is een afwasautomaat tegenwoordig een vast onderdeel dat tijd, water, geld en een vervelende klus als een handmatige afwas bespaart. Wanneer je met veel zorg en aandacht een aantrekkelijke en praktische keuken hebt uitgezocht, is de aanschaf van een volledig geintegreerde vaatwasser een uitstekend idee om je keuken optisch en technisch te completeren. Bij BCC kun je voor een scherpe prijs en tegen uitstekende voorwaarden de innovatieve en volledig integreerbare Pelgrim GVW487ONY aanschaffen.
Technisch hoogwaardig afwassen
Met de Pelgrim GVW487ONY beschik je over een volwaardige afwasmachine die volgens de nieuwste technieken ontwikkeld is. Met dit apparaat wordt afwassen nog eenvoudiger en je vaatwerk op en top schoon. Dit model van topfabrikant Pelgrim is een energiezuinige krachtpatser met energie-efficiëntieklasse A++. De Pelgrim GVW487ONY doet zijn werk grondig en snel, zodat je vlot weer over je gereinigde keukenbenodigdheden kunt beschikken. Deze moderne afwasautomaat heeft onder andere:
7 efficiënte wasprogramma’s
een fluisterstil geluidsniveau van 44 dB
een uitgestelde starttimer
een AquaStop-functie
een eco spaarprogramma
ruimte voor maar liefst 14 couverts
LED verlichting voor extra goed zicht in de vaatwasser
Al met al is de Pelgrim GVW487ONY een eigentijdse machine met moderne specificaties en handige mogelijkheden. Ook het speciale programma voor glas, de mogelijkheden voor halve belading en de snel spoelen functie, dragen bij aan de efficiëntie van deze volledig geintegreerde vaatwasser. De indeling is flexibel samen te stellen door de in hoogte verstelbare bovenkorf, neerklapbare bordenrekken en een aparte flexibele besteklade. Met de uitgestelde startfunctie kun je zelf bepalen wanneer de Pelgrim GVW487ONY start met wassen.
De beste deal bij BCC
Als je op zoek bent naar de beste deal voor een goede volledig geintegreerde vaatwasser, dan kun je de Pelgrim GVW487ONY tegen uitstekende voorwaarden bij BCC aanschaffen. Daarbij mag je rekenen op een deskundig advies, klantvriendelijke service, optimale dienstverlening, bezorging aan huis en een meer dan goede prijs-kwaliteitverhouding. Zo wordt de aanschaf van je vaatwasser een fluitje van een cent en heb je binnen no time een betrouwbaar en efficiënt apparaat in huis!

Laatst bekende prijs: € 660.00

Bekijk alle Pelgrim vaatwasser (inbouw) GVW487ONY reviews

About the Author