Pelgrim vaatwasser (inbouw) GVW571ONY review

Pelgrim vaatwasser (inbouw) GVW571ONY review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Pelgrim vaatwasser (inbouw) GVW571ONY

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Ruime vaatwasser van Nederlandse bodem
Afwassen is een fluitje van een cent met de Pelgrim GVW571ONY. Deze volledig geïntegreerde vaatwasser van Nederlandse bodem biedt ruimte aan 13 couverts en heeft 5 verschillende wasprogramma's.
Volledig in te bouwen model
Heb jij ook zo'n hekel aan de afwas? Maak kennis met de GVW571ONY-vaatwasser van het Nederlandse bedrijf Pelgrim. Deze vaatwasser is volledig in te bouwen in de keuken, waardoor het geheel netjes weggewerkt kan worden. Dit model is dan ook niet geschikt om als vrijstaande vaatwasser te gebruiken. Houdt daarom rekening met de beschikbare ruimte in de keuken. Deze vaatwasser is geschikt voor ruimtes met een nisbreedte van 60 centimeter en een nisdiepte van 55 centimeter. De nishoogte mag tussen de 82 en de 88 centimeter zitten om deze vaatwasser te kunnen integreren.
Spaarprogramma verbruikt slechts 11 liter water
De Pelgrim GVW571ONY biedt volop keuze uit verschillende wasprogramma's. In totaal kun je kiezen uit 5 verschillende programma's, waaronder een functie voor snel spoelen en een speciaal eco-programma. Dit spaarprogramma verbruikt slechts 11 liter water. Heb je snel schone borden nodig? Een snel wasprogramma zorgt binnen 30 minuten voor schone vaat. Een uitgestelde startfunctie is ook aanwezig. Deze functie laat je de vaatwasser tot 3 uur vooruit instellen met een wasprogramma naar keuze.
Flexibele indeling en gemakkelijke bediening
De Pelgrim GVW571ONY biedt ruimte aan 13 couverts. De bovenkorf is naar wens in hoogte verstelbaar. De onderkorf bevat 2 neerklapbare bordenrekken. De vaatwasser is gemakkelijk te bedienen met de druktoetsen. De vaatwasser gaat zuinig om met energie. Naast het spaarprogramma, dat slechts 11 liter water verbruikt, beschikt dit model over energie-efficiëntieklasse A+.
Complete vaatwasser met energielabel A+
Zoek je een complete vaatwasser die helemaal te integreren is in jouw keuken? Kijk dan eens naar de Pelgrim GVW571ONY-vaatwasser. De 5 verschillende wasprogramma's geven veel flexibiliteit en de ruime binnenruimte zorgt ervoor dat er tegelijkertijd veel vaat gewassen kan worden. De vaatwasser gaat daarnaast zuinig om met energie dankzij energielabel A+ en een eco-wasprogramma.

Laatst bekende prijs: € 641.00

Bekijk alle Pelgrim vaatwasser (inbouw) GVW571ONY reviews

About the Author