Proline vaatwasser (inbouw) PBI4214FULL review

Proline vaatwasser (inbouw) PBI4214FULL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Proline vaatwasser (inbouw) PBI4214FULL

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Proline vaatwasser (inbouw) PBI4214FULL, zuinig en stil toestel
De Proline vaatwasser (inbouw) PBI4214FULL is een zuinig toestel dat een A+++ label heeft gekregen en slechts 237 kWu per jaar gebruikt. Hiermee is het een grote vaatwasser met een laag verbruik wat mooi meegenomen is wanneer je een groot huishouden hebt en dus regelmatig een vaat moet draaien. Behalve zuinig is de Proline vaatwasser (inbouw) PBI4214FULL ook een stil toestel. Het geluidsniveau bedraagt amper 42 decibel. De vaatwasser is dus ook geschikt om in een open keuken te plaatsen gezien er geen storend geluid is wanneer je het toestel gebruikt.
Veel ruimte in de Proline vaatwasser (inbouw) PBI4214FULL
Met een hoogte van 81,5 cm, een breedte van 59,8 cm en een diepte van 55,5 cm mag je de Proline vaatwasser PBI4214FULL gerust bestempelen als een groot toestel. In het toestel is er plek voor niet minder dan 14 couverts zodat je ook na een feestje moeiteloos alles in een keer schoon krijgt. Doordat je de soft pins voor de borden kunt neerklappen, is er ook genoeg plek voor potten en pannen. Bovenaan kan je een groot aantal glazen en kopjes kwijt en onderaan is er een bestekmandje voorzien zodat je al het bestek ordelijk in de vaatwasser kunt plaatsen.
Een groot aantal programma’s in de Proline vaatwasser (inbouw) PBI4214FULL
Elke afwas vraagt om een ander programma en daar is de Proline vaatwasser (inbouw) PBI4214FULL helemaal op ingesteld. Met 8 programma’s om uit te kiezen, heb je altijd het juiste bij de hand om zuinig en optimaal je couverts te reinigen. Enkele programma’s die zeer nuttig zullen blijken, zijn het automatische, intensieve en snel programma. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de start uit te stellen. Wil je de vaatwasser bijvoorbeeld ’s nachts laten draaien, maar heb je geen zin om op te staan, dan komt dit zeker van pas.
Proline vaatwasser (inbouw) PBI4214FULL, volledig geïntegreerd
Gezien de Proline vaatwasser (inbouw) PBI4214FULL een inbouwtoestel is, wordt het volledig geïntegreerd in je keuken en is het niet zichtbaar aan de buitenkant. Het enige wat je moet doen is een nis voorzien die voldoende groot is om het toestel makkelijk te plaatsen.

Laatst bekende prijs: € 389.00

Bekijk alle Proline vaatwasser (inbouw) PBI4214FULL reviews