Proline vaatwasser (inbouw) PBI47FULL Outlet review

Proline vaatwasser (inbouw) PBI47FULL Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Proline vaatwasser (inbouw) PBI47FULL Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Voordelige en zuinige inbouwvaatwasser: Proline PBI47FULL
Een goede vaatwasser hoeft niet duur te zijn. Kijk naar de Proline vaatwasser (inbouw) PBI47FULL, een handige hulp in het huishouden met een vriendelijke prijs en lage verbruikskosten.
Laat de vaat maar staan voor je Proline vaatwasser
In een druk leven is meestal weinig tijd over om af te wassen. Geen probleem als je een vaatwasser in huis hebt. Na een gezellig etentje is het ook heerlijk om tegen je vrienden te zeggen dat ze rustig kunnen blijven zitten terwijl de vaatwasser het werk doet. Deze Proline vaatwasser kan tot 12 couverts tegelijk verwerken en maakt weinig lawaai, slechts 47 decibel. Zo kun je gezellig een praatje maken terwijl de vaat gedaan wordt door de machine. Voor erg vuile vaat kun je een intensief programma kiezen, en heb je snel een paar schone borden nodig dan kies je een kort programma. Keus genoeg met de Proline vaatwasser (inbouw) PBI47FULL. Ook een uitgestelde start behoort tot de mogelijkheden. Geniet van het gemak van je vaatwasser, nodig je vrienden uit en geef gezellig een etentje zonder zorgen om de stapels vuile vaat.
Met een vaatwasser is je keuken altijd opgeruimd
Een opgeruimde keuken is geen onbereikbaar ideaal. Neem een vaatwasser en zet de vuile kopjes en bordjes er direct in na gebruik. Zo ziet je keuken er netjes en overzichtelijk uit. De Proline vaatwasser (inbouw) PBI47FULL kan veel vaat in één keer doen maar heeft ook de optie voor een halve lading. Dat is handig als je snel een kleine afwas tussendoor wilt doen. Over het energieverbruik hoef je je geen zorgen te maken, want deze machine heeft energielabel A++. Het jaarlijks energieverbruik is gemiddeld 258 kWh en het waterverbruik is ongeveer 3080 liter per jaar. Met deze inbouw-vaatwasser ben je dus voordelig uit. Gemak in huis, lage kosten, een opgeruimde keuken – dat wil jij toch ook? De Proline vaatwasser (inbouw) PBI47FULL is precies de goede keuze als je voor weinig geld veel afwas gedaan wilt hebben.

Laatst bekende prijs: € 288.00

Bekijk alle Proline vaatwasser (inbouw) PBI47FULL Outlet reviews

About the Author