Samsung vaatwasser (inbouw) DW60M5040BB/ET review

Samsung vaatwasser (inbouw) DW60M5040BB/ET review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung vaatwasser (inbouw) DW60M5040BB/ET

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Samsung vaatwasser (inbouw) DW60M5040BB/ET
Een gebruiksvriendelijke vaatwasser met een zeer flexibele indeling. Er zijn 5 sensorgestuurde spoelprogramma's en opties voor halve belading, snel spoelen, extra ontsmetten en startuitstel. Het fraaie ontwerp integreert volledig met je keukenblok.
Snel en flexibel in- en uitruimen
De Samsung DW60M5040BB/ET heeft een flexibele binnenruimte met een capaciteit van 13 couverts. De bovenkorf gaat met een simpele aanraking 5 cm omhoog. Zo creëer je extra ruimte in de onderkorf voor grotere borden en voor schalen en pannen in allerlei afmetingen. Beide korven zijn voorzien van neerklapbare bordenrekken. De uitneembare bestekbak is geschikt voor allerlei soorten en maten bestek.
De veelzijdigheid van de Samsung DW60M5040BB/ET vaatwasser
Met keuze uit een Normaal, Intensief, Delicaat, Eco en Express (60 min) programma heb je voor alle vaatwerk de juiste spoel- en droogcyclus. Op het display vind je voor ieder programma een aparte toets met een helder indicatielampje. Om het gekozen programma nog beter af te stellen op je vaat biedt de afwasautomaat een aantal extra opties.
Met de Half Load instelling wordt alleen het onderste compartiment gebruikt. Dit is ontzettend handig om een kleine vaat te draaien. Het bespaart tijd, water en energie.
De Hygiëne-functie verlengt de laatste spoelgang en verhoogt de temperatuur tot 70˚C. Voor bacteriën en ziektekiemen is het absoluut onmogelijk om deze spoelgang te overleven.
Met Startuitstel bepaal je wanneer de vaatcyclus begint. Zo kun je de voordeligste energietarieven benutten om je vaat te doen.
De vaatmachine is uitgerust met een kinderslot-functie, waarmee je met een enkele handeling alle knoppen vergrendelt. Aqua Stop waterbeveiliging zorgt voor afsluiting van de watertoevoer bij een overschot of lekkage. De Samsung DW60M5040BB/ET is A+ energiezuinig en opereert tamelijk stil (48 dBA). Je zult het geluid van de motor niet horen tijdens het tv kijken. Met deze volledig integreerbare vaatwasser geniet je van comfort, bedieningsgemak en glanzend resultaat.

Laatst bekende prijs: € 499.00

Bekijk alle Samsung vaatwasser (inbouw) DW60M5040BB/ET reviews

About the Author