Samsung vaatwasser (inbouw) DW60M9530BB/ET review

Samsung vaatwasser (inbouw) DW60M9530BB/ET review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung vaatwasser (inbouw) DW60M9530BB/ET

Product informatie:

Revolutionair afwassen met de Samsung DW60M9530BB/ET
De unieke Waterwall technologie van de Samsung DW60M9530BB/ET wast elke millimeter van jouw vaat schoon. Nog mooier is het Daily '55 Cycle programma waarmee afwassen slechts 55 minuten duurt. Zuinig met energieklasse A++ en geschikt voor 14 couverts.
Design en bediening van de Samsung vaatwasser (inbouw) DW60M9530BB/ET
Deze vaatwasser is met zijn ruimte voor 14 couverts uitstekend geschikt voor grotere huishoudens. Hij is bovendien fluisterstil, dus je kan hem prima in een open keuken plaatsen of draaien als er al een kleintje op bed ligt. Voor datzelfde kleintje zit er ook een kinderslot op deze vaatwasser. Je bedient de Samsung DW60M9530BB/ET met touchtoetsen en een ingebouwd display. Als je wil kan je de start 24 uur uitstellen.
De unieke Samsung Waterwall en zonebooster
De Waterwall is een innovatieve technologie voor een nauwkeurig schone vaat. Een hogedrukmuur van water zorgt dat ook de lastige hoekjes schoon worden. Om dat te bereiken beweegt de Waterwall van voor naar achter, door de gehele vaatwasser. Als je een hele vieze vaat hebt kan je de Zone Booster inschakelen. Zet je vieze vaat rechts of links in de vaatwasser, en de Zone Booster komt de Waterwall helpen met hogedrukstralen. Jouw extra vieze vaat wordt weer helemaal fris.
Inruimen van de Samsung vaatwasser (inbouw) DW60M9530BB/ET.
Het gemak begint al bij het uitschuiven van de lades. Door de soepele Samsung wieltjes kost dit nauwelijks moeite. De vaatwasser heeft twee grote lades en een besteklade waarin elk bestek past. Was af zoals jij dat wilt met de volgende programma's:
Auto
Delicate (voor mooie glazen)
Eco
Intensive
Daily '55 Cycle
De Samsung DW60M9530BB/ET is z├│ droog nadat jouw vaat schoon is. Dit realiseert hij met het Air Flow Drying systeem. Met Air Flow gaat de vaatwasser automatisch een paar centimeter open na het afwassen. Zo ontsnapt alle stoom en droogt jouw vaat energiezuinig en snel.
Altijd klaar wanneer jij wilt.
Of je nu een een kleine vaat wil wassen of een snelle vaat, je hoeft je met de Samsung DW60M9530BB/ET nooit zorgen te maken. Het kan altijd. Daarbij is hij energiezuinig en comfortabel om in te ruimen.

Laatst bekende prijs: € 759.00

Bekijk alle Samsung vaatwasser (inbouw) DW60M9530BB/ET reviews

About the Author