Sharp vaatwasser QWGT31F452WDE review

Sharp vaatwasser QWGT31F452WDE review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Sharp vaatwasser QWGT31F452WDE

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De Sharp QW-GT31F452WDE is een in het wit uitgevoerde vrijstaande vaatwasser met toets bediening, 6 programma’s en ruimte voor 15 couverts. Het speciale micro bacteriële filter helpt in combinatie met het hygiëne programma, bij het verwijderen van 99,99 procent van de bacteriën voor een schone fris geurende vaatwasser. Met energieklasse A++ is hij ook nog eens heel energiezuinig, goed voor het milieu en jouw portemonnee. Verder produceert de vaatwasser slechts 45 dB aan geluid en is dus erg stil in gebruik.              
Binnen 18 minuten schoon
Met het supersnelle Quickwash programma kan je 4 couverts in slechts 18 minuten schoon wassen, ideaal voor wanneer je snel een schone vaat nodig heeft. De duur van het gekozen programma en de resterende wastijd worden ook op het display weergegeven. Met de programmeerbare timer kan je jouw vaatwasser op een door jou uitgekozen tijd laten starten.
Intelligente vaatwasser
Als je alleen een halve vaat hebt om af te wassen dan kan je met 1 van de 3 Ecowash programma’s ervoor kiezen om alleen de boven- of onderkant van de machine te laten draaien. Zo bespaar je tijd en energie. Daarnaast meet het intelligente sensortechnologie de bevuiling van jouw vaat en past de waskracht hier automatisch op aan.
Gemak
Geen problemen meer bij het inruimen van jouw vaatwasser. Dankzij de verstelbare rekken passen jouw borden, glazen, potten en pannen er altijd in. Ook de boven mand is in hoogte verstelbaar, zelfs als hij volgeladen is. Veiligheid staat voorop, daarom is jouw vaatwasser voorzien van Aquastop waterbeveiliging, de watertoevoer word direct afgesloten mocht er zich een probleem voordoen. Dankzij de extra besteklade met sproeier worden al jouw kleine glazen en bestek apart gewassen. De uitschuifbare lade maakt het vullen van de vaatwasser wel heel makkelijk. Bovendien zorgt de Turbodry functie in combinatie met het “extra droog programma” voor een hele droge vaat.

Laatst bekende prijs: € 379.00

Bekijk alle Sharp vaatwasser QWGT31F452WDE reviews