Sharp vaatwasser QWGT31R452IDE review

Sharp vaatwasser QWGT31R452IDE review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Sharp vaatwasser QWGT31R452IDE

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Sharp QWGT31R452IDE is een in het RVS uitgevoerde vrijstaande 60 cm vaatwasser met tiptoets bediening, 6 programma’s en ruimte voor maar liefst 15 couverts. Het speciale micro bacteriële filter helpt bij het verwijderen van 99 procent van de bacteriën voor een schone fris geurende vaatwasser
Binnen 18 minuten schoon
Met het Quickwash programma wast deze Sharp vaatwasser alles supersnel schoon op 40 graden in slechts 18 minuten! Het ideale programma voor een efficiënte vaatwasbeurt. De duur van het gekozen programma en de resterende wastijd worden ook op het display weergegeven.
Waterbeveiliging
Veiligheid staat voorop, daarom is jouw Sharp vaatwasser voorzien van Aquastop waterbeveiliging, de watertoevoer word direct afgesloten mocht er zich een probleem voordoen. Met energieklasse A++ is hij ook nog eens heel energiezuinig, goed voor het milieu en uw portemonnee.
Gemak
Geen problemen meer bij het inruimen van uw vaatwasser. Dankzij de verstelbare bovenrek passen jouw glazen en potten er altijd in, zelfs als hij volgeladen is. Ook de wijnglasrek is in hoogte verstelbaar.
Functies
Gecombineerd met het Turbodry systeem, is jouw vaat heel snel droog. Bovendien kan je met de programmeerbare timer jouw vaatwasser op een door jou uitgekozen tijd laten starten. Als je alleen een halve vaat hebt om af te wassen dan kan je met 1 van de 3 Ecowash programma ‘s ervoor kiezen om b.v. alleen de boven- of onderkant van de machine te laten draaien. Zo bespaar je tijd en energie. Daarnaast meet het intelligente sensortechnologie de bevuiling van jouw vaat en past de waskracht hier automatisch op aan.
AquaGlide & WaterBlade
De 2 extra sproeikoppen zorgen voor een krachtige reiniging van jouw vaat. Ze kunnen apart worden bediend en ingesteld. Daarnaast zorgt de functie WaterBlade voor een zeer precieze reiniging. De straal kan zowel omhoog (voor glazen) als naar beneden worden gericht (voor borden). Hierdoor komt de waterstraal zelfs terecht op de plekken waar het normaal gesproken moeilijk bij komt.

Laatst bekende prijs: € 499.00

Bekijk alle Sharp vaatwasser QWGT31R452IDE reviews

About the Author