Sharp vaatwasser WC12F492WDE review

Sharp vaatwasser WC12F492WDE review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Sharp vaatwasser WC12F492WDE

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De Sharp QWC12F492WDE: een vrijstaande vaatwasser met handige functies
De Sharp QWC12F492WDE is een vrijstaande vaatwasser. De maximale belading bedraagt 12 couverts, wat wil zeggen dat je voor 12 personen het bestek, borden e.d. kan schoonmaken. Met 49 dB is het een geluidsarm toestel dat je vrij in de ruimte plaatst.
Drie wasprogramma’s
Bij de Sharp QWC12F492WDE heb je de keuze uit drie wasprogramma's. Een gewoon, een ecologisch en een expres programma. De mand bovenaan kun je handig in de hoogte verstellen zodat je elk type vaat gemakkelijk in het toestel kunt inladen. Qua temperatuur heb je bij de programma's de keuze tussen 50°C of 60°C voor sterk vervuilde vaat. Denk je dat het toestel daardoor minder energiezuinig is? Toch niet. Zo is er bijvoorbeeld een functie waardoor je het verbruik op een halve belading kunt instellen. Het jaarlijks energieverbruik bedraagt 285 kWh en het waterverbruik komt gemiddeld neer op 3360 liter.
Geluidsniveau van maximum 49dB
Met een maximaal geluidsniveau van 49 dB is dit een stille machine. Daardoor kun je rustig een gesprek voeren met je huisgenoten zonder dat je elkaar niet verstaat door het geluid van de vaatwasser. Handig is ook de indicatie met een lampje wanneer je zout of spoelmiddel moet bijvullen. Als het wasprogramma klaar is krijg je een indicatie door middel van een lichtje.
Mechanische knop voor de bediening
De Sharp QWC12F492WDE is aan de buitenkant uitgevoerd in een neutrale witte kleur. De kuip zelf is gemaakt uit roestvrij staal. Dit materiaal is duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor de vaatwasser hoog scoort op het vlak van hygiëne. De bediening gebeurt dankzij een mechanische knop vooraan het toestel. Met een breedte van 59,6 centimeter, een hoogte van 84,5 centimeter en een diepte van 59,8 centimeter is het een toestel met een standaard grootte. Heb je graag een vrijstaande vaatwasser die je gemakkelijk kunt plaatsen waar je dat zelf wil? En vind je het belangrijk dat het toestel geluidsarm en energiezuinig is? Dan is de Sharp QWC12F492WDE voor jou een prima vaatwasser!

Laatst bekende prijs: € 299.00

Bekijk alle Sharp vaatwasser WC12F492WDE reviews