Siemens vaatwasser (inbouw) SN558S02IN Outlet review

Siemens vaatwasser (inbouw) SN558S02IN Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens vaatwasser (inbouw) SN558S02IN Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Siemens SN558S02IN geïntegreerde vaatwasser
Afwassen doe je makkelijker dan ooit met de Siemens SN558S02IN. Deze stille vaatwasser met iQdrive motor biedt onder meer een varioSpeed Plus functie voor snel wassen, een Extra Droog programma én een speciaal nachtprogramma.
Aan de slag met de programma's van Siemens SN558S02IN
Deze Siemens vaatwasser is een semi-geïntegreerd model. Hij wordt dus gedeeltelijk ingebouwd in jouw keuken. Hij valt in de energieklasse A++ waardoor je altijd zuinig afwast. Door de handige opties past hij perfect in een druk leven. De volgende programma's helpen je snel en makkelijk afwassen:
IntensiveZone programma voor sterk vervuilde vaat
Extra stil nachtprogramma
Glasbeschermingssysteem
Extra droog programma, speciaal geschikt voor kunststof
Automatische programma's
VarioSpeed Plus programma met een 66% kortere tijdsduur
Het bijzondere aan het IntensiveZone programma is dat je hiermee zowel je zeer vuile vaat als je kwetsbare vaat mee kan wassen. Door een straal met een hogere druk in de onderste korf, wordt daar de vuile vaat extra sterk gereinigd. In de bovenste korf wordt de minder vuile of kwetsbare vaat voorzichtig afgewassen. Wanneer je gewoon even snel en makkelijk af wil wassen, kan je met één druk op de knop een automatisch programma kiezen. De AquaSensor controleert daarbij de vuilgraad van je vaat en past automatisch de hoeveelheid water en de temperatuur aan.
Stil en makkelijk afwassen
In deze Siemens vaatwasser is ruimte voor 13 couverts. De machine is voorzien van een start uitstelfunctie van maximaal 24 uur. De resterende tijd van de wascyclus lees je af op het LED display. Uniek aan deze vaatwasser is de verstelbare bovenkorf. Deze is handig als je onderin grote borden wilt zetten of bovenin grote glazen. Met een geluidsniveau van 41 dB is deze vaatwasser relatief stil. Het nachtprogramma is zelfs 2 dB zachter. Dat je zo stil kan afwassen met deze vaatwasser komt door de unieke iQDrive motor. Deze motor werkt met magneten, waardoor hij minder geluid maakt en nauwelijks slijt.
Veiligheid
Waterschade door je vaatwasser is iets waar je liever niet aan wilt denken. Met de Siemens SN558S02IN hoeft dat ook niet. De aquaStop-beveiliging voorkomt grote lekkages, zonder op stroom te werken. Er ontstaan dus geen problemen als er zich onverhoopt een lek voordoet in de machine of in de slang. De werking van de aquaStop-beveiliging is gegarandeerd voor de gehele levensduur van de machine.
Daarom past de Siemens SN558S02IN in jouw huishouden
Of je nu snel of voorzichtig wilt afwassen, deze semi-geïntegreerde Siemens vaatwasser heeft altijd een oplossing. Zelfs afwassen in de nacht gaat zorgeloos met het stille nachtprogramma. Door de verstelbare bovenkorf zijn er geen glazen of borden te groot voor jouw vaatwasser. Feestje gehad? Je mooiste glazen worden voorzichtig afgewassen met het glasbeschermingsprogramma. Wanneer je gewoon heel veel vaat hebt, kan je meerdere wasbeurten achter elkaar draaien met het snelle varioSpeed Plus programma. Deze vaatwasser helpt je door elke drukke dag heen.

Laatst bekende prijs: € 849.00

Bekijk alle Siemens vaatwasser (inbouw) SN558S02IN Outlet reviews

About the Author